Echipament Militar.ro anuntă lansarea unei noi game de oferte pentru iubitorii de Airsoft, puşca de asalt electrică AK47 full-auto şi pistol airsoft cu blowback M800 ambele însoţite de pachete promoţionale

Bucuresti, 22.08.2011- Echipament Militar.ro anuntă lansarea unei noi game de oferte pentru iubitorii de Airsoft, puşca de asalt electrică AK47 full-auto şi pistol airsoft cu blowback M800, ambele disponibile la un pachet care are ca scop completarea echipamentului de airsoft de care aveţi nevoie pe terenul de joc. Pentru a vă deschide orizonturile privind acest sport de anvergura care va va face cu siguranta sa simtiti placerea jocului de nivel superior si care implicit va va imbunatati conditia fizică, va prezint in continuare cele mai efervescente oferte ale verii.
Prima este o puşcă airsoft de asalt electrică AK47 full-auto, o legendă cunoscută de jucătorii de airsoft. Dacă doriti să intraţi in mijlocul jocului la eficienta maxima si pe teren, dar si in portofel, nu ezitaţi să luaţi în calcul această ofertă. La achizitionarea acestei oferte primiti o pusca replica AK47 produsa de Cyma, fiabilă si precisă care vine pentru dumneavoastră cu un echipament complet: o pereche de ochelari care rezistă la impacturi multiple de bile si ca jocul sa poată continua atat cât aveţi chef, primiti si doua pungi de bile de calitate superioara Bioval. Tot pachetul promotional costa numai 589.00
Cea dea doua promotie disponibilă este pistol airsoft cu blowback M800. Cel mai economic pachet posibil care iti oferă posibilitatea de a intra direct în actiune cu un pistol de încredere, usor şi manevrabil, care îţi oferă numai acum echipamentul necesar pentru a te alătura prietenilor la un joc de airsoft. Acest pachet include o pereche de ochelari de protectie garantaţi sa reziste la lovituri multiple de bile de airsoft, o punga de bile de calitate superioara Bioval şi un tub de gaz portabil. Aveţi tot ce este necesar pentru a vă bucura din plin de jocul de airsoft. Pachetul este disponibil la preţul de 399.00 RON.
Echipamentmilitar.ro România este unul dintre cele mai respectate magazine de Airsoft în care eficienţa ofertelor nu se discută, ci se practică pentru utilizatorii noştrii.
Pentru orice informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre care cuprind o gama mult mai larga decat cele prezentate, de aceea nu ezitati sa ne vizitati:
Site: www.EchipamentMilitar.ro
Tel.: 075AIRSOFT (0752.477.638)
021-242 00 29
e-mail: office@echipamentmilitar.ro
blog :www.echipamentmilitar.ro/blog/