Echipajul 55 stie cat de important este sa respiri un aer curat

Impreuna cu partenerii sai, participantii in Campionatul National de Raliuri, Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, vor planta 55 de arbori în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

Pe 29 octombrie 2011 incepand cu ora 10.30, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, echipajul 55, impreuna cu partenerii sai – revista Auto Motor si Sport, SKF Romania, Austrotherm, Unior Tepid si revista Scooter Fun vor incepe actiunea de plantare a 55 de copaci urmarind dezvoltarea zonelor verzi si imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram.

Actiunea doreste sa contribuie la constientizarea importantei ocrotirii mediului inconjurator si a dezvoltarii spritului civic al populatiei pentru a avea un comportament responsabil fata mediu.

” Datoria noastra este sa pastram si sa dezvoltam zonele verzi pentru a crea un oras care sa respire curat. Trebuie sa mergem inainte cu toata convingerea ca Bucurestiul este al nostru, al tuturor celor care traim in el. Ne dorim ca aceasta actiune sa aiba continuitate an de an, sa desfasuram acest gen de actiuni care sa aiba ca scop protejarea mediului inconjurator” – pilot Adrian Dragan.

Copacii care vor fi plantati sunt oferiti de catre SKF Romania, iar plantarea efectiva se va realiza de catre voluntari din companiile partenere ale echipajului, dar sunt asteptate si persoane care vor sa se implice direct in finalizarea cu succes a actiunii.

ÃŽncepand cu ora 10.30 va avea loc inscrierea voluntarilor, urmand apoi plantarea copacilor si, la final, tombola cu premii pentru toti participantii inscrisi. La locul desfasurarii evenimentului va fi expusa si masina de concurs a echipajului.

” Ii invitam alaturi de noi pe toti prietenii nostri, pe toti cei care ne-au sustinut de-a lungul fiecarei etape a sezonului asa cum sunt ei activi, implicati” – copilot Valentin Bradateanu.

Echipajului 55 – Adrian Dragan si Vali Bradateanu, alearga in Campionatul National de Raliuri in cadrul Cupei Dacia. Cei doi sunt o prezenta constanta in competitiile motorsport din Romania, pilotul Adrian Dragan obtinand rezultate bune in CNR de-a lungul anilor, in timp ce copilotul Valentin Bradatean este si participant in Campionatul National de Viteza in Coasta.

2011 Grandz Comunicare