Echipa Speed and Fun a dominat prima etapa din Campionatul Fx Racing

 Echipa de automodelisti Speed and Fun din Bucuresti a dominat prima etapa din campionatul FX Racing.  Echipa Speed and Fun a avut in competitie 3 piloti : Manolache Ovidiu, Tudor Cristea si Horia Cristea.

            La clasa 1/10 Electric BUGGY PRO, pilotul Manolache Ovidiu a castigat Locul 1 invingandu-l pe

pilotul Matei Catalin, Vicecampion National la Automodelism in anul 2010. Din cauza unei probleme tehnice pilotul Tudor Cristea a castigat locul 4, fiind intrecut de pilotul Jako Zsolt , un tanar talentat din echipa FX RACING.

La clasa STOCK 2WD, Manolache Ovidiu  a castigat locul 2 , fiind intrecut Matei Catalin, care  si luat revansa pentru rezultatul de la BUGGY PRO, un pilot experimentat care si-a dovedit inca o data profesionalismul. Pilotul Tudor Cristea a reusit sa castige tot locul 4 , fiind intrecut de acelasi Jako Szolt.

Clasa TRUCK 2WD, a fost dominata clar de echipa Speed and Fun unde Ovidiu Manolache a castigat locul 1 pe care s-a luptat cu colegul de echipa  Tudor Cristea care a reusit sa castige locul Locul 2. Colegul de echipa Horia Tudor a reusit doar locul 7 , avand probleme tehnice la automodelul sau.

Echipa Speed and Fun este din Bucuresti, are in componenta 7 piloti (Ovidiu Manolache, Alexandru Andrei,Tudor Cristea, Florin Supeala, Radu Petrus , Mares Placinta si Horia Cristea) cu care concureaza in concursurile nationale.

Echipa  Speed and Fun are ca parteneri principali pe SPEED RC (www.speedrc.ro) si HPI Racing Romania (www.hpi-racing.ro) pentru dotarea cu automodele si piese.

Parteneri : ASUS Romania, DYO si  Qmatic.  

Parteneri Media ai echipei www.rhcforum.ro si  www.automodelismsportiv.ro .

Acesta a fost prima etapa din campionatul FX Racing, ii felicitam si speram ca performantele lor sa fie si mai bune la urmatoarele etape.