Echipa eLog.ro optimizeaza costurile de imprimare si copiere prin implementarea de solutii personalizate si print audit

Echipa eLog.ro, cu o indelungata experienta in comercializarea de imprimante, multifunctionale si copiatoare digitale, alaturi de numeroase alte produse office si IT&C, a implementat un sistem de consultanta specializata pentru clientii sai, in vederea unui control sustinut al costurilor de achizitionare si exploatare privind echipamentele periferice.

 

Specialistii eLog.ro, cu o experienta de 10 ani in procesarea si optimizarea fluxului de documente intr-o companie, ofera solutii personalizate de diminuare a costurilor serviciilor de printare, scanare, copiere, fax, email, s.a.  Datorita caracteristicilor specifice ale structurii organizationale si domeniului de activitate, fiecare companie in parte are nevoi proprii, care reclama un set de cerinte specifice de la echipamentele din dotare.

 

Pornind de la calcularea TCO ( Total Cost of Ownership), adica al costului total al proprietatii echipamentelor de birou pe o anumita perioada de timp, echipa eLog.ro ofera gratuit solutii personalizate in vederea sporirii productivitatii si calitatii fluxului documentelor, minimalizand totodata costurile. O astfel de analiza atenta si amanuntita ajuta companiile sa bugeteze corect o anumita achizitie de  echipamente periferice performante, in functie de volum si valoare.

 

In vederea indeplinirii cerintelor specifice legate de calitate, volum, fiabilitate, spatiu ocupat, compatibilitate tehnologica, usurinta in exploatare, solutii software si de diversitate a materialelor pe care se poate copia/printa, specialistii eLog.ro ofera clientilor servicii gratuite de consultanta specializata pentru realizarea unei achizitii potrivite si a unei utilizari optime a echipamentelor de birou.

 

Astfel, solicitand echipei eLog.ro un print audit , veti beneficia de un sistem care ofera gratuit firmelor posibilitatea de a primi consultanta calificata, pe toata perioada achizitiei si utilizarii echipamentelor: constituirea unei solutii personalizate in concordanta cu necesitatile companiei, consultanta gratuita privind optimizarea costurilor si servicii de asistenta tehnica permanenta.

 

Despre E Logic Solutions si magazinul online eLog.ro

Firma E Logic Solutions SRL, înfiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, este specializata in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale si consumabile originale sau compatibile, alaturi de articole de birotica-papetarie, la preturi dintre cele mai convenabile.

Firma ofera gratuit servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de consiliere gratuita pentru achizitii, iar in materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand – consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Prin produsele si serviciile sale, eLog.ro doreste sa fie partenerul IT&C ideal, atat pentru afacerile mici si mijlocii, cat si pentru marile birouri sau companii, fiind capabil sa ofere solutii personalizate inclusiv la nivel corporate. E Logic Solutions SRL poate administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania.

Contact:

Site prezentare: www.elogicsolutions.ro
Magazin online: www.elog.ro
Blog: http://blog.elog.ro
Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix: 0361 – 425461
Telefon mobil: 0721 688 649
Fax: 0261 – 711406

E-mail:
comenzi@elog.ro
office@elog.ro