Eastisoft, grup din care face parte si FinZoom.ro, lanseaza in Romania OfertaReduceri.ro

Astazi, 9 februarie 2011, va prezentam site-ul OfertaReduceri.ro – agregator de oferte speciale dedicat vanatorilor de reduceri ca destinatia unica pentru listarea si filtrarea tuturor site-urilor dedicate reducerilor de grup cu timp limitat. OfertaReduceri.ro este lansat in Romania de Grupul Eastisoft, din care face parte si portalul financiar FinZoom.ro (2006).

De ce OfertaReduceri.ro? Toate Reducerile intr-un Singur Loc

In ultimele luni, site-urile care ofera zilnic reduceri de grup, au devenit foarte populare si in Romania. Principiul de baza este simplu: consumatorii beneficiaza de reduceri exceptionale la servicii si produse locale (50%-90% din pret), reduceri care se activeaza in momentul in care un numar minim de persoane (difera de la oferta la oferta) decid sa faca acea achizitie prin acel site.

Pasul urmator, in mod natural, a fost lansarea catorva portal-uri care sa listeze ofertele tuturor acestor site-uri (“agregatori de oferte”). Insa, utilizatorii acestor motoare de oferte agregate le puteau filtra doar in functie de criteriul “locatie/oras”.
OfertaReduceri.ro aduna intr-o singur loc toate ofertele zilnice ale site-urilor de reduceri de grup. In plus, le imparte pe categorii, domenii de interes: Sanatate si Frumusete, Sport, Calatorii, Restaurante si Baruri, Spectacole si Divertisment, Cursuri, Servicii si Produse. Astfel, cei interesati pot fi la curent zilnic cu reducerile din domeniul ales, fara a fi nevoiti sa scaneze lista completa cu oferte de reduceri, inclusiv din domenii care nu ii intereseaza.

“Sunt mare fan al site-urilor de reduceri de grup si m-am inscris sa primesc reducerile pe mail de la fiecare, imediat ce s-au lansat. Foarte curand insa casuta mea de mail a devenit mult prea aglomerata si de cateva ori am trecut cu vederea reduceri pe care mi le doream. Ne-am gandit ca un catalog online, care sa prezinte toate aceste reduceri, pe categorii de interes, intr-un singur loc, este solutia la aceasta problema. Acum, cand deschid dimineata laptop-ul, ma intampina un singur mesaj, cu toate reducerile valabile in ziua respectiva si sunt sigura ca nu mai ratez nicio oferta speciala, din categoriile mele de interes” (Irina Chitu, Country Manager – FinZoom Romania).

OfertaReduceri.ro – Catalogul Tau de Reduceri

OfertaReduceri.ro este simplu si functional. Echipa OfertaReduceri.ro monitorizeaza evolutia pietei de site-uri dedicate reducerilor de grup si va adauga bazei de date toti jucatorii care vor aparea si in viitor. De asemenea, in functie de feedback-ul utilizatorilor, se vor dezvolta noi functionalitati utile vanatorilor de reduceri, in a identifica cea mai buna oferta pentru cazul lor.

OfertaReduceri.ro include in prezent reducerile a peste 46 site-uri (precum Kuponiada, FunDeal, GoldenDeals, CoolBuy, RedDeal, DealFever, Zumzi, e-redus, Groupon etc.) din diferite orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Pitesti, Ploiesti.

Fiecare oferta de reducere este prezentata in detaliu: pret redus, pret real, procentul de reducere, cati bani se economisesc la fiecare oferta cat si termenul de valabilitate al ofertei (timpul ramas pana la achizitionare). Butonul “Cumpara” activeaza imediat procesul de cumparare online pe site-ul care il ofera si, in cateva secunde, voucherul cu serviciul sau produsul dorit, poate fi printat. Pentru mai multe detalii te invitam pe www.OfertaReduceri.ro. De asemenea, ne gasesti si pe Facebook si Twitter.

Despre Eastisoft

Grupul Eastisoft (in cadrul Proiectului FinZoom – The Financial Guide Network) opereaza site-uri premium in Romania, Bulgaria si Turcia. Financiar: FinZoom.ro | MoitePari.bg | FinZoom.com.tr; Consiliere Credite Imobiliare: CreditLand.eu | CreditLand.bg; Investitii: InvestNet.bg; Reduceri de Grup: Zadrujno.bg | EnuygunFirsat.com; Agregatori de Reduceri: MoiteSdelki.bg | OfertaReduceri.ro.

Contact:

Magda Oprescu

Marketing & Sales

Tel: 021/211.54.04

E-mail: info@ofertareduceri.ro