EARNEST VALENTINO A SUSTINUT O CONFERINTA DE PRESA LA LE GAGA

Vineri, 25 iulie, la implinirea unui an de la moartea megastarului Michael Jackson, Earnest Valentino, sosia sa oficiala, a sustinut o conferinta de presa la Le Gaga.
Cu o infatisare aproape identica megastarului, cel care si-a dedicat o viata intreaga “Regele muzicii pop”, a rapuns la toate intrebarile jurnalistilor. A povestit despre amintirile care il leaga de idolul sau, cum a primit vestea pierderii lui si cum a incercat in ultimul an sa umple vidul lasat de Michael.
Earnest Valentino a luat parte, ca dublura oficiala, in turneele “Bad”, “Dangerous” si “History”, si urma sa mearga alaturi de Michael in toate cele 50 de concerte ale turneului “This is it!”, programat sa inceapa la Londra, in iulie 2009.
Moartea celui care i-a marcat intreaga viata l-a cutremurat pe Earnest: “Am refuzam sa cred ca a murit, eram hotarat sa ma retrag!” Cea care l-a convins sa se razgandeasca a fost chiar mama megastarului: “Mi-a spus ca trebuie sa duc mai departe mesajul lui Michael: iubire, pace, intelegere.”
Sosia lui Michael a mai declarat ca acesta este si mesajul concertului de pe 26 iunie, din Bamboo Mamaia: “Romanii sunt foarte calzi si ospitalieri, o sa simta cea ce vreau sa transmit prin show-ul din Bamboo!”
In final, Earnest Valentino le-a multumit jurnalistilor prezenti la Le Gaga, a facut poze si a oferit autografe.