Early Rise – exercitii fizice si stretching mental

Daca esti o persoana matinala, daca iti place sa faci miscare si sa te relaxezi, dar nu iti place sa mergi la sala de antrenamente, iata ca acum ai ocazia sa optezi pentru ceva diferit. Aici ne ocupam deopotriva de sanatatea mintii si a corpului tau!

Tonifica-ti corpul, mintea si vocea si incepe saptamana in forta, cu energie si buna dispozitie!

Cursul de luni dimineata se adreseaza celor care au un program aglomerat, dar sunt motivati sa includa in viata lor o rutina de exercitii fizice si mentale cu multiple beneficii pentru echilibrul corp-minte. Early Rise iti garanteaza ca o sa faci miscarea de care ai nevoie ca sa fii in forma optima tot restul saptamanii! Fara efort, ci distrandu-te si relaxandu-te.

Draga viitor cursant/a iti propun sa inveti sa asculti linistea din tine si sa ajungi dupa o ora si jumatate sa fii in acelasi ton cu mintea, corpul si vocea ta.

In urma cursului iti:

  • Vei imbunatati postura, gasi echilibru si iti vei reaminti sa respiri abdominal;
  • Vei reduce eventualele tensiuni sau dureri musculare care apar dupa efort;
  • Vei imbunatati ritmul si activitatea cardiaca;
  • Vei remodela silueta prin exercitii specifice;
  • Vei dobadi sau redobandi buna dispozitie.

Efectele imediate ale acestui curs care urmareste atat intretinerea fizica, cat si antrenamentul mental sunt masurabile: vei reusi sa te observi de fiecare data cand esti tensionat/a, vei reusi sa identifici motivul care genereaza tensiunea si vei stii cum sa te relaxezi si sa revii la starea de bine si de confort.

E cu adevarat atat de simplu precum pare! Parte din exercitiile din cadrul acestui curs le stii deja,insa de cele mai multe ori neaplicandu-le, obiceiurile vechi si nesanatoase se instaleaza imediat, aducandu-ne in situatii neplacute.

Tehnicile utilizate au fost special concepute pentru ca tu sa inveti sa iti asculti corpul si sa intervii ori de cate ori iti transmite ca ceva nu este in regula. Cu ajutorul respiratiei diafragmatice vei elimina instantaneu stresul, vei regla si vei aduce in echilibru functiile organismului si te vei incarca de energie. in scurt timp, vei remarca schimbari pozitive in ceea ce priveste sanatatea fizica si mentala.

Trainer: Simona Nastase
Program: Luni si Miercuri,intre 7.00-8.30 sau 7.30-9.00

 

Centrul MoreOfYou – Esti mai mult decatiti poti imagina
www.moreofyou.ro / +40 (757) 365 879
Cabinet MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/
Magazin online MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/shop/
MoreOfYou pe Facebook – http://www.facebook.com/MoreOfYou/
Newsletter MoreOfYou – http://tinyurl.com/NewsletterMoreOfYou