EA Games anunta The Sims 3 Outdoor Living Stuff

EA Games au anuntat astazi 7 Decembrie 2010 cel de-al treilea Stuff Pack al seriei The Sims 3. Acesta se numeste The Sims 3 Outdoor Living Stuff si va fi lansat in Februarie 2011.

Cei de la EA Games au furnizat si o descriere a noului Stuff Pack:

Distrati-va alaturi de familie si prieteni la un gratar in natura sau in propria gradina cu cel de-al treilea Stuff Pack al seriei The Sims 3.

Orice Sim stie ca petrecerile in aer liber au nevoie de : mancare, distractie si un gratar. Adaugati la toate acestea cateva jacuzzi-uri iar petrecerea va fi pur si simplu perfecta. Noul add-on ofera posibilitatea jucatorilor de a se bucura de petrecerile in aer liber alaturi de simsi, de jocurile in natura si de noptile fierbinti in jacuzzi !

Incepeti prin a le oferi simsilor tot ceea ce au nevoie pentru a avea o gradina frumoasa si un spatiu confortabil in aer liber. Noile obiecte prezente in acest Stuff Pack sunt jacuzzi-uri, o bucatarie in aer liber complet echipata, gratare si multe altele ! Alegeti din doua noi stiluri de decoratiuni interioare. Vor prefera Simsii vostri obiecte decorative metalice din colectia Garden Terrance sau vor alege stilul Sunset Veranda ce le va aduce caldura de afara in interiorul casei lor? In plus, noi stiluri vestimentare perfecte pentru o petrecere in gradina sau o seara romantica la lumina lunii sunt prezente in cel mai nou Stuff Pack.

Franciza ” The Sims”

Jocurile The Sims sunt printre cele mai populare si mai bine vandute jocuri din lume. Inca de la lansarea primului joc si pana in prezent, franciza The Sims a fost distribuita in 60 de tari si tradusa in 22 de limbi. Totalul copiilor vandute in decursul celor 10 ani se ridica la peste 125 de milioane de exemplare si continua sa creasca. SimsClub Romania este prima platforma romaneasca ce promoveaza seria The Sims incercand astfel sa reduca pirateria legata de aceste jocuri.

Vizitati www.simsclub.ro pentru mai multe detalii