E Vineri, e Interbelic Jazz la Pose Cafe&Lounge!

“Jazz-ul este un mod de a trai, din pacate uitat de societatea moderna” ne-au spus cei de la UpTownJazz, cand i-am intrebat de ce canta acest gen de muzica, aparent ascuns si apreciat doar de un public aparte.
La Pose Cafe & Lounge ne-am adus aminte de vremurile trecute, de nostalgia unei muzici de calitate ascultata, de faptul ca „daca trebuie sa intrebi ce este jazz-ul, atunci nu vei sti niciodata”(Louis Armstrong).
Va invitam sa petreci o seara in care vom asculta Jazz, ii vom asculta pe tinerii de la Uptown Jazz care ne vor incanta cu un stil de jazz interbelic, dar si cu un stil modern, adaptat, cu o interpretare unicata. In repertoriul lor putem intalni interpretari de la Mile Davis, Louis Armstrong, alaturi de alti giganti ai jazz-ului clasic, be-bop, bossa-nova sau funk-jazz.
Vino in costum interbelic, cauta acea fusta minunata pe care o purta bunica si acea palarie chic cu care bunicul se mandrea! La Pose Cafe se poarta stilul Interbelic! Cea mai frumoasa costumatie va fi premiata cu un voucher pentru consumatie gratuita la urmatoarele evenimente Pose Cafe&Lounge!
Te asteptam Vineri, 04.03.2011, incepand cu orele 21:00!
Rezerva acum o masa si te înscrii automat în concursul serii: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!