E Joi? Ai intalnire cu Up26Band la Pose Cafe & Lounge!

Joi, 10 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge ti-a pregatit o surpriza. Vino sa ii asculti live pe cei al caror stil porneste de la smooth jazz la jazz traditional trece prin pop-jazz, funk si cover standarde,abordand aceste stiluri intr-o maniera personala.
Grupul a fost infiintat in anul 2000 in clubul de jazz Swing House si la vremea respectiva avea 2 vocalisti de culoare. Band-ul de-a lungul timpului a suferit multe modificari in ceea ce priveste membrii si a avut o activitate bogat concertistica atat in tara in cluburi cu specific cat si pe plan international. Trupa a colaborat cu multi artisti consacrati dintre care remarcam NICO si Luminita Anghel. In anul 2000 trupa a scos primul Cd live intitulat : CE VA FI.
Daca vrei sa ii cunosti, daca vrei sa ii asculti si daca vrei pur si simplu sa iesi la o cafea intr-o altfel de cafenea, te asteptam.
Rezerva acum o masa: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!