E-galaxy.ro va ofera produse profesionale de curatat la preturi de criza

In ultima vreme s-a tot speculat ca efectele crizei financiare se resimt mai ales in domeniul vanzarilor electrocasnice, la baza acestui lucru stand drept marturie zecile de magazine de profil care si-au oprit activitatea.
Cu toate ca statisticile se arata in continuare tot mai negative in ceea ce priveste puterea romanilor de cumparare a produselor electrocasnice, o firma este pe cale sa dezminta toate statisticile negative.
E-galaxy.ro este firma care are ca domeniu de activitate comercializarea de produse profesionale si solutii pentru curatenie, atat pentru uz personal cat si pentru companii .
Noutatea pe care o aduce magazinul online e-galaxy.ro consta in faptul ca desi produsele sunt de cea mai buna calitate au cele mai mici preturi pe care le pot detine produsele de o calitate superioara.
Prin gama vasta si extrem de variata pe care o pune la dispozitie e-galaxy.ro, cei care doresc sa achizitioneze cele mai bune produse de curatenie au posibilitatea de a alege intre aspiratoare, fier de calcat precum si diferiti detergenti si produse de curatat, care au rolul de va usura munca atunci cand faceti curatenie.
Produsele e-galaxy.ro se adreseaza atat consumatorilor casnici care doresc sa aiba o locuinta curata, dar si firmelor care au ca domeniu de activitate diferite servicii de curatenie.