Dumneavoastra ati efectuat pana acum un drenaj limfatic?

Pe piata existenta sunt foarte multe tipuri de masaj. De ce sa faceti insa un masaj de tip drenaj limfatic? Inainte de a va hotara ce fel de procedura sa urmati trebuie sa stiti ca orice tip de masaj are prorpietatile sale si intrebuintari unice. Apelati la sfatul unui medic specialist care sa va ajute sa luati decizia corecta.

drenaj limfatic

Acest drenaj limfatic este alegerea perfecta daca dumneavoastra doriti sa drenati eventualele rziduri din sistemul circulator limfatic. Ce este foarte interesant la aceasta procedura este faptul ca rezultatele si efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta efectuata. In plus, un alt tip de masaj benefic pentru nevoile dumneavoastra ar fi masajul anticelulitic.

Stiti cat de des se poate efectua un drenaj limfatic?

Trebuie sa stiti ca nu exista un numar exact de sedinte de drenaj limfatic pe care trebuie sa le efectuati. Persoanelor care doresc sa elimine toxinele le este indicat acest tip de procedura. Ea ajuta la mentinerea sanatatii si de asemenea, va veti bucura si de o piele tonifiata.

De obicei este recomandat sa faceti doua cure de drenaj limfatic pe an. Astfel ca, o cura de acest fel este formata dintr-un numar de la 6 pana la 10 sedinte, asta insemnand doua sedinte pe saptamana.

Aceste sedinte vor ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor si veti avea o piele sanatoasa si tonifiata.

De ce anume veti beneficia daca faceti drenaj limftic?

Ca orice tip de procedura, si acest drenaj limfatic are o serie de beneficii care va va ajuta sa va mentineti un organism sanatos. Orice tip de masaj are efecte benefice asupra intregului corp si desigur ca nu trebuie sa fie exclus din rutina unei persoane.

Acest drenaj limfatic prezinta urmatoarele avantaje:

  • Inflamatiile locale sunt suprimate, iar durerea redusa semnificativ;
  • Cicatricile si formarea nodulilor va fi minimizata;
  • Este o excelenta metoda de a accelera procesele de vindecare;
  • Tumefierile, vanataile si edemele sunt reduse vizibil;
  • Este un factor foarte important in drenajul resturilor de tesut gras.

La Fysiogand ai pachete promotionale

Aceasta procedura de drenaj limfatic este disponibila si in centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. Ei dispun de o echipa formata de tereapeuti profesionisti care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele pe care ti le-ai propus.

Programeaza-te si tu la sedinte de drenaj si profita de pachetele promotionale disponibile numai la Fysiogand in Bucuresti! Nu uita ca sanatatea este pe primul loc!