Duminici cu parfum de India la Taj Restaurant!

India….Un amalgam gigantic de viata in miscare, o lista infinita de paradoxuri si un ocean de furtunoasa diversitate culturala. Nici o carte, poezie, sau fotografie nu poate ilustra pe deplin ce inseamna India…totul este un mod de viata!

Despre aceasta tara se poate vorbi ca despre un tinut misterios plin de religii inca necercetate, civilizatii stravechi, monumente de o stranie frumusete, dar si despre aroma incredibila a mancarurilor specifice, preparate cu multe condimente care iti incanta simturile, la care se adauga un strop de magie, sub un ritual anume.

Taj Restaurant va propune o incursiune culinara de exceptie, la care veti asista si participa experimentand minunatul taram al bucatariei indiene, descoperind legenda fiecarui preparat pe care Le Chef il va prepara sub privirile dvs., de fiecare data altul…

Pentru a putea experimenta si savura preparatele cu specific indian, Restaurant Taj, va invita in fiecare duminica sa luati parte la Sunday Brunch, un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara.

ALL YOU CAN EAT este o noua abordare a Restaurantului Taj pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde doar cu doar cu 50 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura  din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!
Delicatese indiene preparate in Tandoori, celebrul cuptor de lut, ambientul exotic , si atentia noastra acordata fiecarui detaliu sunt create special pentru ca TU, clientul nostru, sa revii cu aceeasi placere alaturi de noi!

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Dorim ca fiecare vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmec si romantism exotic !

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 begin_of_the_skype_highlighting (+40) 021 410 18 20 end_of_the_skype_highlighting
Mobil: (+40) 07448 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site: www.tajrestaurant.ro