Dulce de Leche MiniBon – un nou rasfat al simturilor la Cinnabon

Dulce de Leche, produsul cunoscut in toata lumea pentru aroma sa unica si inconfundabila, se gaseste de acum, intr-o noua forma, in toate brutariile Cinnabon din Romania.

Dulce de Leche MiniBon este noua extensie a produsului Miez Dulce, produs adus de Cinnabon in Romania anul trecut, pentru amatorii gustului si aromei irezistibile de caramel. Produsul este disponibil de miercuri, 4 mai, in toate brutariile Cinnabon.

Calde si proaspat pregatite in fata clientilor, rulourile Dulce de Leche MiniBon sunt facute dintr-un aluat dulce si sunt umplute la mijloc cu un strat generos de caramel. Odata scoase din cuptor, rulourile sunt acoperite cu o delicioasa crema de branza si sunt stropite din belsug cu caramel. Rafinamentul rulourilor insiropate in caramel, dulci si, in acelasi timp, cremoase, fac din Dulche de Leche MiniBon un desert de neuitat si un succes international.

Pentru a satisface toate preferintele iubitorilor de caramel, Dulce de Leche Minibon vine insotit de doua bauturi noi, Latte si Ice Coffe Dulce de Leche, ambele cu o puternica savoare de caramel. Bauturile pot fi consumate calde sau reci, in functie de preferintele clientilor.

Celebre in intreaga lume, rulourile Cinnabon sunt preparate dupa o reteta unica elaborata de frantuzoaica Jerilyn Brusseau, renumita pentru irezistibilele creatii gastronomice. Popularitatea produselor Cinnabon se datoreaza ingredientului principal, legendara scortisoara Makara, provenita din muntii Indoneziei si comercializata exclusiv de brutariile Cinnabon.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent cinci locatii in mall-urile din Bucuresti. La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.