DS.ro aduce pentru prima data in Romania serviciul de “Personal Shopper”

Bucuresti- 22 Iunie 2010 – www.DS.ro anunta introducerea unui concept unic in Romania. Este vorba de “Personal Shopper”, un serviciu prin care doamnele si domnisoarele pot proba pantofii preferati chiar la ele acasa.

Magazinul online www.DS.ro este ghidul complet pentru femeile care sunt in pas cu moda si iubesc pantofii.

Acel “altceva” in materie de pantofi se resimte si in relatia noastra cu toate doamnele si domnisoarele! Tocmai de aceea ne-am gandit ca femeia de astazi nu are timp sa caute prin magazine si sa gaseasca perechea de pantofi potrivita. Am venit astfel in ajutorul ei cu serviciul “Personal Shopper”, care aduce pantofii preferati chiar la doamne acasa!

“Personal Shopper” este un serviciu unic in Romania care ofera posibilitatea unei cliente de a alege 5 perechi de pantofi pe care le va primi apoi acasa in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, clienta probeaza pantofii alesi si apoi alege perechea care i se potriveste si asta fara niciun fel de costuri. In plus, totul este in confortul propriei locuinte si fara alergatura si timp pierdut.

Daca niciuna dintre perechile de pantofi nu este cea potrivita, nu este nicio problema, pentru ca vei plati doar o taxa modica de “Personal shopper”, adica de 30 de lei, daca reprezentantul DS.ro este chemat in intervalul 10:00-17:00, si de 50 de lei, daca specialistul DS.ro este chemat intre orele 17:01-09:59.

“Personal Shopper este un serviciu care intareste increderea clientilor in eCommerce-ul din Romania. Este o noua experienta pentru doamnele care iubesc shopping-ul, ele fiind asistate chiar de un specialist in moda si trenduri, pentru ca de cele mai multe ori www.DS.ro iti trimite chiar un designer care ofera sfaturi pentru tinuta pe care o vei folosi la pantofii cumparati din magazinul nostru online. DS.ro este primul Designer Store din Romania care vinde produse Alexander Mcqueen, John Galliano, Versace etc Principalul nostru target este format din clientii care prefera produse de lux, insa oferim si branduri noi pe piata romaneasca cu o calitate superioara, precum Pilar Abril sau Menbur” declara Mirela MERLIU, Managing Partner DS.ro.

Mai aproape de tine prin revista “TrenDS in store”

Aceasta nu este singura noutate a magazinului online DS.ro. Pentru ca suntem acea pagina de internet care ofera atat sprijin in ceea ce priveste alegerea unui produs, cat si suport dupa ce l-ai achizitionat, dar si ultimele colectii si ultimele stiri din domeniu, lucram in prezent la o revista online.

“TrenDS in store” se va lansa cat de curand si va fi ghidul tau de fashion fara de care nu vei putea incepe nicio zi! Cu informatii obiective, noutati in timp util, dar si parerile cititoarelor si clientelor DS.ro, “TrenDS in store” isi propune sa devina o revista de fashion cat mai aproape de femeile din Romania.

Despre www.DS.ro

Magazinul online www.DS.ro a fost lansat pe 12 Aprilie 2010 si pana in prezent a strans deja aproape 100 de cliente, dintre care 10 au apelat deja la “Personal Shopper”.
www.DS.ro este primul Designer Store din Romania care vinde produse din gama Alexander Mcqueen, John Galliano sau Versace.

Pentru mai multe informatii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati!
Date contact:
Roxana JILAVEANU, PR www.DS.ro
e-mail pr@ds.ro/ ds@ds.ro