Drayton Bird a sustinut conferinta “Marketing Direct” pe parcursul unei zile intregi la Bucuresti

Bucuresti, 23 Iunie 2009 – Inter Contact Group in colaborare cu EADIM (European Academy of Direct and Interactive Marketing) a organizat conferinta “Marketing Direct” al carei speaker a fost renumitul Drayton Bird.


La conferinta au luat parte marketeri ale unor companii de renume pe piata romaneasca si nu numai, dar si ale unor companii aflate inca la inceput de drum, evenimentul creand in acest mod platforma de comunicare si de contacte pentru cei prezenti.

Pentru o zi intreaga, toti cei 80 de participanti au avut parte exact de ceea ce le-a fost promis: exemple si paralele cat mai stranii ce au ilustrat teoria precum analogia marketingului cu diverse animale – elefanti, iepuri, rechini, a dezvaluit care este cea mai importanta intrebare din marketing, care sunt cei importanti clienti, rolul creativitatii etc.

A impartasit participantilor din experientele proprii, dezvaluindu-si secretele in fata auditoriului trecand rand pe rand prin domenii inrudite precum  cercetare, publicitate, PR, guerilla marketing si le-a explicat pozitia, rolul si valoarea fiecaruia.

In cea de-a doua parte a zilei, in cadrul sesiunii de intrebari si discutii, Drayton Bird a raspuns tuturor intrebarilor care i-au fost adresate incurajand astfel publicul la dezbateri.

Compania Inter Contact Group si-a propus ca acest eveniment sa fie un reper in lumea marketingului si primul eveniment dintr-o serie de conferinte si seminarii ce vor fi sustinute pe viitor avand ca invitati speakeri recunoscuti la nivel international.

Evenimentul a fost organizat sub egida EADIM, iar sponsorul conferintei a fost www.listafirme.ro.

Partenerii evenimentului au fost IAA (International Advertising Association), 3ner.ro, Business-Edu, ABC Design & Communication Group, iar partenerii media au fost  9am.ro, Sapte Seri, comunicatedepresa.ro, markmedia.ro, radiolynx.ro, wall-street.ro, ziare.ro, revistele Business Woman si The Marketer, precum si Smart FM.