Dr. SHRINK ROMANIAN NETWORK

Participarea DR.SHRINK in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti, s-a dovedit a fi un real success, principalii importatori de ambarcatiuni din Romania si vizitatorii salutand prezenta DR SHRINK in segmentul after-sales din domeniul nautic romanesc.

Ca urmare, DR.SHRINK ROMANIA a decis sa isi continue extinderea retelei de distributie la nivel national lansand un nou proiect : DR.SHRINK ROMANIAN NETWORK.

Mihai Tanase, manager DR.SHRINK ROMANIA : ”Proiectul are ca scop principal prezenta produselor si serviciilor DR.SHRINK in marile orase urmand ca ulterior sa poata fi accesate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru inceput vizam principalele centre industriale: Constanta, Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov, Timisoara, Bistrita, Resita, Iasi, Craiova si mai exact industria de utilaj greu, transporturile agabaritice, fabricile de orice tip, precum si  companii locale care activeaza in domeniul constructiilor.

 

Recrutarea dealerilor locali se adreseaza companiilor care doresc sa reprezinte produse si serviciile DR.SHRINK in teritoriu, iar aceasta se va face incepand cu luna Martie urmand ca la finalul lunii Mai sa devina operationali  primii 5 dealeri locali.

DR.SHRINK, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de servicii de infoliere cu folie termostrictiva/termocontractabila, care s-a lansat in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti 2011 desfasurat in perioada 23-27 februarie 2011 in incinta Romaero Baneasa.

Folia termostrictiva este 100% impermeabila si antistatica, protejand orice obiect infoliat impotriva : ploilor, vantului, ninsorilor abundente, prafului, inghetului.

Montajul unei folii nu dureaza mai mult de cateva ore si pentru a evita aparitia mucegaiurilor sau a mirosurilor neplacute, se pot monta supape de ventilatie.

Fie ca e vorba despre o cladire in constructie sau in conservare, folia este o solutie excelenta pentru protectia intregului santier: fatade in lucru, utilaje si materiale.

Extrem de versatila, folia termostrictiva poate fi montata de catre echipele mobile DR.SHRINK ROMANIA atat pe uscat, cat si pe apa.

 

Persoana de contact: Mihai Tanase

Email : office@dr-shrink.ro

Mobil : 0723.504.400

Web : www.dr-shrink.ro