Doua castele intr-o zi – excursie cu plecare zilnica din Bucuresti

Din 25 aprilie 2012, turistii straini vor putea vizita doua dintre cele mai faimoase obiective turistice din Romania – Castelul Peles si Castelul Bran – in cadrul unei excursii cu plecare zilnica organizata de compania de turism TravelMaker . Cei care vor opta pentru acest tur vor beneficia de transport si explicatiile unui ghid de limba Engleza.

Din aceasta primavara turistii straini din Bucuresti au la dispozitie o modalitate interesanta si accesibila de a vizita Valea Prahovei si orasul Brasov. Este vorba de o excursie cu plecare in fiecare dimineata din centrul Bucurestiului si care include vizite la Manastirea Sinaia , Castelul Peles, Castelul Bran si centrul istoric al orasului Brasov.

Plecarea in tur se va face din fata Ateneului Roman la ora 08:00, in fiecare zi cu exceptia zilei de luni, cand obiectivele turistice sunt inchise. Timp de aproape 10 ore, turistii vor putea admira obiectivele turistice mentionate si vor primi explicatii de natura culturala si istorica din partea unui ghid profesionist de limba engleza.

Castelul Peles, fosta resedinta de vara a familiei regale, este la ora actuala cel mai vizitat muzeu din Romania cu peste 300.000 de turisti care ii trec pragul in fiecare an, iar Castelul Bran continua sa atraga prin alura sa de cetate medievala zidita in stanca, acoperita in mister si legenda.

Rezervarile se pot efectua direct la hotelurile sau agentiile de turism din Bucuresti, telefonic la 021 232 03 31 si 0735 525 710 sau online pe www.BucharestCityTour.com, unde puteti gasi mai multe informatii despre acest program.

Castelul Peles

“ De 7 ani aratam turistilor din intreaga lume tot ce are Romania mai frumos, iar turul de o zi ofera turistilor straini tot ceea ce si-ar putea dori: peisaje incantatoare, obiective turistice interesante si povesti de neuitat.”

Laura Ivascu Gadea, Coordonator Incoming