Doriti ca eyelinerul sa reziste mai mult? Folositi pudra pulbere pentru a-l fixa!

Pentru a trasa perfect o linie cu eyeliner, trebuie sa aveti la dispozitie urmatoarele produse cosmetice de care veti avea nevoie: baza de machiaj de ochi, anticearcan, putina pudra pulbere, eyeliner, Ordinea de folosire este exact cea enumerata anterior. Si nu uitati sa va hidratati pleoapele inainte!

Sa stiti cum sa aplicati liniile pentru conturul ochilor este unul dintre elementele de baza ale machiajului, asa ca daca va place sa va machiati, in cele din urma veti invata cum sa o faceti. Inainte de a vorbi despre cum sa aplicam conturul, trebuie sa trecem prin elementele de baza ale tipurilor de eyeliner pe care le puteti folosi.

Tipuri de eyeliner: Gel

Desi acest lucru poate parea intimidant la inceput, probabil ca acesta va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastra, daca iubiti ochii de pisica. De obicei, eyelinerele sub forme de gel se vand in recipiente mici, deci va trebui sa folositi o pensula pentru asta. Va recomandam insistent sa folositi o pensula subtire de cea mai buna calitate daca doriti sa folositi un asemenea eyeliner. 


Tipuri de eyeliner: lichid
Un tus de ochi lichid este cel mai bun pentru o aplicare precisa. Aceste eyelinere vin in doua tipuri de ambalaje: o sticla tip flacon mic, cu o perie extrem de fina si precisa si un stilou tip marker cu varf de pasla. Daca sunteti incepatoare, va sugeram sa il alegeti intotdeauna pe cel de-al doilea. 


Tipuri de eyeliner: creion
Acest tip de eyeliner este, de obicei, primul cu care am inceput cu toatele. Este cel mai usor folosit pentru a trasa o linie fluida ca apa si, de asemenea, pentru a crea un aspect fume.

Iata cateva sfaturi si trucuri pentru a va ajuta sa obtineti acel contiur al ochilor de pisica absolut perfect.

• In timp ce aplicati eyelinerul, asigurati-va ca aveti un loc stabil unde sa va puteti odihni cotul. Acest lucru il face mai usor de aplicat si va ofera posbilitatea sa tineti mana stabila, lucru care va duce la un finisaj curat si precis. De aceea este mai bine sa va faceti machiajul stand jos pe un scaun, la masa de toaleta sau la o masa obisnuita si nu stand in picioare in baie, in fata oglinzii.

• Folositi intotdeauna o oglinda cosmetica cand aplicati eyelinerul. Credeti-ne, acest lucru ajuta foarte mult! De obicei, oglinzile cosmetice au doua parti. Pe o parte este o oglinda normala, iar cealalta parte este o oglinda care mareste. Din experienta va spunem ca am descoperit ca oglinda care mareste va ajuta sa obtineti un finisaj mult mai curat, deoarece puteti observa cel mai bine fiecare detaliu la o privire mai atenta. Pentru o fixare mai buna, aplicati un strat subtire de pudra pe pleoape inainte de a trasa liniile!

• Intotdeauna priviti in jos in timp ce aplicati eyelinerul pe pleoape. Daca va uitati in sus, in mod sigur veti trasa liniile in mod total gresit si veti obtine un model deformat.

• Nu va intindeti pleoapa cu cealalta mana in timp ce creati aripile ochilor. Acest lucru va face ca linia sa fie discontinua si pe alocuri mai groasa si in alte locuri, mai subtire. Aplicati eyelinerul in tuse mici, fara a trage prea mult de pielea pleoapelor. Ideal ar fi sa nu trageti de ele de loc!

• Daca inca mai este greu sa creati extensia pentru aripa intr-o linie dreapta si continua, puteti utiliza un card bancar si sa creati o linie tinand-ul deasupra liniei inferioare a pleoapei, exact deasupra locului unde ar trebui sa fie cozile ochilor dumneavoastra.

Probabil ati inceput sa cititi acest articol putin intimidate si putem intelege complet si perfect acest fapt. Intr-adevar dureaza ceva timp pana sa putem face perfect un contur al ochilor de pisica si stim ca aceasta tehnica necesita practica, insa o data ce ati prins sistemul, va fi o joaca!