Dorian Schwartz si RomGerMed – cum au luat nastere

Domnul Dorian Schwartz este fondatorul clinicii Romgermed si a reusit in 1999 sa lucreze una dintre cele mai bune clinici private din Romania, alaturi de fratele sau. Dorian Schwartz a reusit sa dezvolte an de an clinica Romgermed si a reusit sa ajunga un jucator important in domeniul medical.

romgermed

Datorita investitiilor foarte bune si foarte inteligente pe care domnul Dorian Schwartz le-a facut, grupul clinici private Romgermed a ajuns sa furnizeze servicii de o calitate foarte bune in Romania. Domnul Dorian Schwartz si-a facut studiile in SUA si in Germania. Acesta a vrut sa urmeze o facultate si in Romania, datorita faptului ca avea o parere foarte buna despre invatamantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Datorita faptului ca era implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, domnul Dorian Schwartz si-a dat repede seama ca sistemul medical romanesc nu este la standard europene, s-a hotorat sa infiinteze clinica Romgermed cu servicii de cea mai buna calitate. De-alungul anilor, Dorian Schwartz a sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.