Dorian Paic – Studio Martin – 19.09.2009 – aniversam 3 ani de anyplace.ro

19 Septembrie 2009 – anyplace.ro 3 years anniversary
Tot timpul activi si in centrul evenimentelor sarbatorim 3 ani de existenta.
Sambata 19 septembrie 2009, ora 23.00 in Studio Martin.
Guest artist: Dorian Paic (raum…musik)
Warm up artist: Oliviu (anyplace.ro)

Intrarea: 20 lei / 30 lei (dupa ora 00.00)
VIP Area powered by MobileTickets.ro

Vino sa ne urezi “La multi ani!” sambata seara, pe 19 septembrie, incepand cu ora 23.00 in clubul Studio Martin din Bucuresti (Bd. Iancu de Hunedoara 61).
Multumim celor care sunt alaturi de noi – parteneri, colaboratori si prieteni.

Ce este anyplace.ro ?
Pornit la inceputul anului 2006, anyplace.ro este o revista online, care se adreseaza persoanelor cu o varsta cuprinsa intre 18 – 35 de ani. Revista urmareste implicarea in mod direct in viata tinerilor, comasand totul sub un brand anyplace.ro.
Felul in care isi petrec tinerii timpul liber, distractiile si actiunile specifice varstei sunt imortalizate prin intermediul pozelor si clipurilor video, ele reprezentand ineditul obtinut prin profesionalismul reporterilor nostri care sunt in mijlocul evenimentelor participand activ.

VIP Area powered by mobiletickets.ro
100% COMPATIBIL CU TOATE MOBILELE !!!
Printr-un simplu sms mTICKET garanteaza o rata de livrare de 100% deoarece este compatibil 100% cu orice terminal mobil.
Forta si unicitatea mTICKET consta in abilitatea de a livra pe orice fel de telefon mobil un bilet, un cupon sau o invitatie in format electronic.
Veriga lipsa in Mobile Marketing – CLOSING THE LOOP !!!
USER EXPERIENCE DEOSEBIT – terminalul MobileScanner este un dispozitiv interactiv cu ecran touchscreen ce ofera suport pentru orice tip de material video si audio (spot publicitar, animatie 3D, flash…)
Functioneaza intotdeauna, este distractiv si este INTOTDEAUNA RELEVANT!
mTICKET ofera o viziune completa asupra comportamentului clientilor.
CINE – mTICKET stie exact CINE este clientul
CAND – mTICKET stie exact CAND a raspuns clientul
DE CATE ORI – mTICKET stie DE CATE ORI a raspuns clientul
UNDE – mTICKET stie UNDE a raspuns clientul
CAT DE REPEDE – mTICKET stie CAT DE REPEDE a raspuns clientul
CE PREFERA – mTICKET stie CE PREFERA clientul

mTICKET permite analiza in timp real a impactului oricarei companii de mobile marketing si “reglarea” derularii acesteia.

Dorian Paic/ Biografie
Poate ca faimosul club Dorian Gray din Frankfurt a avut cu adevarat influenta asupra numelui lui Dorian Paic, dar fara indoiala, suntem constienti ca radacinile sale muzicale pot fi gasite acolo.
Incepand cu anul 1992, la varsta de 18 ani, Dorian mixeaza la nivel profesional. Primele stadii ale carierei sale le-a vazut la locul de munca, in magazinul de discuri Aer Embargo situat in faimosul club Dorian Gray si , mai tarziu, in magazinul de discuri Boy in Frankfurt/Main. Dupa mai multi ani la Dorian Gray, din 1996 pana la inchiderea sa in 2000, el a devenit cunoscut pentru rezidentele de la Monza Club si Spectrum situate in Offenbach. Dorian este, de asemenea, unul din rezidentii Panoramabar din Berlin, unde gazduieste serile Raum…musik. In Frankfurt/Main el este DJ rezident in doua cluburi: La faimosul Robert Johnson Dorian gazduieste noaptea Freebase impreuna cu Meat, iar din 2004 el este, de asemenea, DJ rezident la Cocoon Club.
Dorian este renumit pentru aptitudinile sale de a mixa, precum si cunostintele sale muzicale profunde, care creeaza un eclectism sofisticat neegalat si face ringul sa danseze. Aceasta reputatie a fost in crestere, i-a adus angajamente peste tot in Europa , de exemplu, Barcelona (La Terrazza), Ibiza (Cocoon Amnesia, Circoloco DC10 si Monza Ibiza), Italia (Goa, Cocorico, Kama Kama, Amensia/Milano si altele) si Londra (Mulletover, T-bar, Secretsundaze).
Din 2001, Dorian lucreaza la Freebase Records si a contribuit la a face acest magazin unul din cele mai bune si mai influente magazine de vinil-uri din Frankfurt. In acelasi timp, el s-a alaturat Raum…musik ca A&R manager si, in curand, a devenit coproprietar impreuna cu fondatorul Olaf Zern.
Ca producator, el a lansat la label-urile Choke, Raum…musik si Anorak. Anul 2008 ii aduce doua proiecte convingatoare – primul proiect “La Peña Collective” care se intoarce cu un alt succes – La Peña 002 – si cel de-al doilea proiect, lansat pe amprenta proprie, Dorian continuand sa sarbatoreasca aniversarea a 10 ani de Raum…musik. Este o compilatie “Various Artists” livrata in trei parti – primul EP include piesa “Dub 17” a lui Dorian Paic, impreuna cu Chupacabra, cunoscut sub numele de Einzelkind alias Arno Voelker si Miguel Ayala.
Oliviu/ Biografie
Oliviu s-a nascut in Miercurea Ciuc la data de 3 iunie 1985. De la varsta de 7 ani incepe sa asculte o muzica putin mai neobisnuita pentru acea vreme in Romania (rave/techno), primind la unchiul sau din Germania casete si CDuri.
In 2007 intra in familia anyplace.ro cu un scop clar – de a cunoaste cat mai multi DJ si de a invata de la acestia sa mixeze. Incepe sa mixeze impreuna cu DJ romani aflati in ascensiune, iar prima data mixeaza singur la afterhours-ul oficial Tiesto (1 decembrie 2007 @ Studio Martin) inaintea lui Pagal.
In 2008, mixeaza in warm-up pentru DJ romani (Adrian Eftimie, Prik, Kozo, Mihai Popoviciu, etc.) si straini (M.A.N.D.Y., Frank Nova – Monoroom, Markus Homm, etc.) si main la evenimente din Bucuresti si din tara.
In 2009 este nominalizat pentru “Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008” la “Nights Awards 2009” si “Premiile muzicale beatfactor.ro”, lucru care ii aduce un plus de notorietate in randul clubberilor si astfel o evolutie mai rapida pe scena clubbing din Romania.

Parteneri media:
Mtv, ProFM Dance, sapteseri, clubevents.info, residentadvisor.net, disco.bg, tilllate.com, ibizasonica.com, bestmusic.ro, clubbingevents.ro, feeder.ro, fotoclubbing.ro, freestyle magazine, ibizasonica.com, iconcert.ro, love2dance.ro, metropotam.ro, musicarena.ro, muzicabuna.ro, nights.ro, port.ro, sofresh.ro, techno.ro, time4music.ro, whitenight.ro, yazee.ro, beatfactor.ro