Doresti sa te specializezi in domeniul Resurselor Umane?

IntegraHR iti ofera in luna aprilie aceasta posibilitate prin participarea la cursul de Specialist Resurse Umane Sesiunea mai 2011 la doar  490 lei si nu 590 lei.

 

Cursul de Specialist Resurse Umane este conceput pentru persoanele care doresc sa inceapa o cariera in domeniul resurselor umane. In urma participarii la curs te vei dezvolta atat in plan profesional, cat si in plan personal:

Beneficiile pe care le vei avea in plan profesional:

• Asimilarea de cunostinte si dezvoltarea de abilitati in domeniul resurselor umane

• Obtinerea unei diplome de specializare in resurse umane, autorizata CNFPA

• Facilitarea gasirii unui loc de munca

• Acces la experienta practica a specialistului IntegraHR

• Networking

 

Beneficiile pe care le vei avea in plan personal:

 

• Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare cu ceilalti

• Dezvoltarea abilitatilor de prezentare la interviul de angajare

• Dezvoltarea abilitatilor de analiza

• Informarea cu privire la piata fortei de munca actuala

 

 

Cursul va fi sustinut pe parcursul a 40 de ore, de catre un trainer formator acreditat CNFPA, cu experienta de 6 ani in consultanta resurse umane: proiecte de recrutare si selectie, training&teambuilding, evaluari de personal.

 

Pentru detalii ne puteti contacta la 0720024206 sau la adresa de email cursuri@integrahr.ro.

 

Profita de oferta lunii aprilie, inscrie-te si achita 100% din valoarea cursului pana la sfarsitul lunii aprilie si beneficiezi de o reducere de 100 de lei. Asadar cursul  de Specialist Resurse Umane la doar 490 lei doar acum!

 

Integra HR este o companie formata din specialisti cu peste 5 ani experienta in domeniu – dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor sai prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. Integra HR ofera servicii de recrutare si selectie de personal, analiza muncii, training, teambuilding si mistery shopping. Prin serviciile oferite, Integra HR isi propune ca partenerii sai sa ajunga printre cele mai cautate companii pe piata fortei de munca, indiferent de numarul de angajati, datorita modului in care isi motiveaza personalul si isi identifica si apreciaza talentele in randul angajatilor, pe de o parte si pe de alta parte ca aplicantii pentru diferite joburi sa fie pregatiti pentru piata fortei de munca si cerintele angajatorilor.