Donatii pentru sinistrati prin Oficii Postale

Bucuresti, 5 iulie 2010 – C.N. Posta Romana SA lanseaza astazi campania “Furia apelor oprita cu suflet”, o actiune de strangeri de bani si bunuri materiale pentru persoanele din zonele grav afectate de inundatii. Campania initiata de C.N. Posta Romana SA este un apel la solidaritate si se adreseaza atat salariatilor postali, cat si clientilor Postei Romane. Actiunea de colectare de fonduri si a bunurilor materiale se va derula in perioada 5 iulie – 8 august 2010 prin toate subunitatile postale.

Campania initiata de C.N. Posta Romana SA consta in actiuni de strangere de fonduri si de bunuri materiale constand in alimente neperisabile si articole de imbracaminte care pot fi de mare folos familiilor afectate. Donatiile bunurilor materiale pot fi facute in timpul programului de lucru a subunitatilor postale.

Toti cei care doresc să se implice in campania derulata de C.N. Posta Romana SA pot dona bani in contul RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, cont în lei deschis la Raiffeisen Bank – SMB, iar bunurile materiale pot fi depuse direct, la toate subunitatile postale. Angajatii postali vor intocmi liste cu evidentele celor care vor decide sa fie alaturi de cei afectati.

Prin acest demers, Posta Romana isi propune sa participe la efortul facut de institutiile administrative, societatea civila si alti agenti economici pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.