Domeniul Conacul dintre Vii scade preturile la sejururi pentru iulie-august ‘10

In acesta vara, incepand din luna iulie si pana la sfarsitul lunii august, Domeniul Conacul dintre Vii gazduieste grupuri de peste 20 persoane cu 15 procente in minus fata de pretul anterior. Pentru o vacanta bine meritata si apreciata de catre oaspetii nostrii.


Piscina este deschisa, sala de vizionare filme deasemenea , crama cat si jocurile in door & out door ( trageri cu arcul, dart, sah, remi, table, domino, carti) special concepute pentru oapetii nostrii insetati de putine liniste si relaxare, sunt la alegrea oaspetilor.

Cei ce doresc sa exploreze, vor putea vizita monumentele istorice caractyeristice zonei:Muzeul Conacul Belu ( Urlati ), Manastirea Jercalai ( Urlati )de unde ne vin serbeturile minunate si siropurile parfumate, Biserica Galbena ( Urlati ), Castrul Roman ( Malaiesti Prahova ), Manastirea Varbila ( Varbila Prahova ), Manastirea Ghighiu ( Ghighiu Prahova ) si Cramele S.E.R.V.E , Rotenberg si Cramele DaVino pentru a degusta vinuri specifice verii cat si pentru a invata cate putin din tainele maestrilor.

Domeniul “Conacul dintre Vii” este o locatie turistica exclusivista, situata la numai 50 de minute de Bucuresti, dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut conform standardelor actuale; asigura un program bogat de activitati dedicate intregului an. Conacul dintre Vii dispune de crama, restaurant spatios, piscina si nu in ultimul rand peste 60 de locuri de cazare.

Raluca Marinescu
Tel:0722 216 870
Paul Marinescu
Tel: 0744 644 079
contact@conaculdintrevii.ro
http://www.conaculdintrevii.ro