Domeniul “Conacul dintre Vii” prezent la Targul de vacante

In perioada 6 -9 mai , Conacul dintre Vii va asteapta la Romaero Băneasa, in cadrul celui de-al doilea mare eveniment organizat de ANAT în Bucureşti, Târgul de Vacanţe. Urmând să se desfăşoare pe o suprafaţă brută de 3000 mp (1400 mp utili), târgul va reuni o serie de oferte atractive şi avantajoase pentru vizitatori. Cu aceasta ocazie, am pregatit pentru clientii fideli cat si pentru clientii noi pachete speciale cu surprize la fel de speciale.

Indiferent ca vreti sa organizati nunta prin care sa va surprindeti rudele si prietenii sau pur simplu vacanta perfecta pe care nu ati mai avut-o de 2 ani, va asteptam la targ pentru mai multe dezvaluiri!

Domeniul “Conacul dintre Vii” este o locatie turistica exclusivista, situata la numai 50 de minute de Bucuresti, dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut conform standardelor actuale; asigura un program bogat de activitati dedicate intregului an. Conacul dintre Vii dispune de crama, restaurant spatios, piscina si nu in ultimul rand peste 60 de locuri de cazare.

Paleta de activitati si servicii a fost imbogatita de-a lungul timpului prin lectii de cooking, degustari de vinuri si diverse jocuri. Toate acestea cat si recomandarile noastre pot fi descoperite saptamanal accesand www.povestiridelaconac.blogspot.com sau urmarind evenimentele de sezon pe www.conaculdintrevii.ro

Raluca Marinescu
Tel:0722 216 870
Ana Rizoiu
Tel: 0744 756 543
contact@conaculdintrevii.ro
www.conaculdintrevii.ro