Dolls Studio – studio videochat de lux

La Dolls Studio, sustinem luxul, calitatea si succesul prin munca continua si sustinuta. Stim ca iti doresti un viitor mai bun! La noi, orice ideal se atinge intr-un termen foarte scurt.

Lux, independenta financiara sau program flexibil? La noi, le ai pe toate! Garantam venituri stabile si importante modelelor care se dedica job-ului, o viata de lux din care sa nu le lipseasca nimic, dar si timpul necesar de a se bucura de rezultatele obtinute.

Pe langa un mediu de lucru distractiv si program flexibil, iti oferim salariu atractiv si bonusuri excelente, demne de un studio videochat de lux. Modelele de succes de la Dolls Studio incaseaza peste 2000$ lunar. Si tu poti fi una dintre ele!

Misiunea noastra

Cautam fete ambitioase, cu un caracter dinamic si o doza de seriozitate pentru sesiuni de videochat, intr-un mediu legal si placut. Daca te potrivesti descrierii, fa tu primul pas: programeaza-te la interviu!

Cu noi, vei avea incasari bune inca din prima luna si un stil de viata prin care sa iti poti indeplini si cele mai ravnite dorinte. Colaboram cu cele mai bune platforme de videochat si te invatam tot ce trebuie pentru a deveni un model de top .

Modelele Dolls Studio, apreciate si rasfatate

Aici, la studioul de lux, videochatul nu inseamna neaparat doar erotism, ci si socializare. Orice model angajat la noi are posibilitatea de a opta pentru jobul de model videochat adult sau non adult. Indiferent   de categoria aleasa, activitatea va fi privita ca un loc de munca bine platit, in care isi va expune calitatile fizice si intelectuale.

Ca model de lux la Dolls Studio, inseamna sa fii tu insuti ori sa interpretezi un rol pe care tu ti-l alegi si asumi. Aici, iti poti exprima visele, dorintele, si de ce nu, frumusetea, intr-un mod inedit. Te simti apreciata si rasfatata in camere cu echipamente video/audio si tehnologie de ultima generatie ce asigura calitatea necesara desfasurarii oricarei activitati la cel mai inalt standard.

Ai parte de sedinte de make-up si hair-styling care sa-ti puna in evidenta frumusetea. Vei avea de o imagine de actualitate pe site-uri, cu poze si profil senzationale. Vei invata cum sa te pui in valoare prin coafura, machiaj, outfit, pozitii si atitudine, de la cei mai buni in domeniu. Te vei bucura, in acelasi timp, de cele mai bune conditii de lucru din punct de vedere tehnic, asigurate de personalul nostru IT.

Activitatea de videochat se poate desfasura la sediul studioului de lux, dar si de la domiciliu, caz in care Dolls Studio iti pune la dispozitie suportul trainerilor si echipei de IT. In ambele cazuri, satisfactia de a avea un venit considerabil cat te afli la un nou loc de munca este foarte mare. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Te poti bucura chiar acum de aceasta realizare, la Dolls Studio!

Castigi o noua familie!

Spre deosebire de alte studiori de videochat, Dolls Studio nu este doar un loc de munca, ci un mediu sigur in care poti fi tu insuti. Aici, vei gasi o familie care te va sustine la fiecare pas. Noi castigam o noua prietena, iar tu castigi noi prieteni si totodata, o noua familie.

Ne pasa de modelele noastre si dam dovada de corectitudine in tot ceea ce facem: transparenta in incasari, procente corecte, curs valutar corect si bani la timp.  Nu avem reguli absurde. Avem, in schimb, un program flexibil si oferte in functie de dorintele fiecareia.

Pentru ca intelegem ca oamenii sunt diferiti, incercam sa ne adaptam tiparului fiecarui model in parte chiar din primele zile de angajare, legand astfel o prietenie stransa si o colaborare avantajoasa de ambele parti.