Doar doua zile pana la recitalul violonistului Alexandre Dubach

Alexandru-Dubach1La sfarsitul acestei saptamani, sambata – 31 Octombrie, incepand cu ora19:00, Ateneul Roman va fi gazda recitalului extraordinar sustinut de marele violonist al timpurilor noastre, Alexandre Dubach ce va da viata adevaratei capodopere de virtuozitate si expresivitate muzicala Integrala Capriciilor pentru Vioara Solo – Niccolo Paganini.  Recunoscut pentru marile distinctii obtinute pentur realizarea integralei concertelor de acelasi compozitor, Alexandre Dubach va oferi auditoriului o reprezentatie caritabila de neuitat, cu scopul de a-i sustine pe cei 22 de elevi de exceptie ai  Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta in vederea participarii acestora pentru al VI-lea an consecutiv la concursul international „Space Settlement Design Contest” organizat de NASA.

Concursul se adreseaza tinerilor de liceu din intreaga lume si solicită elaborarea de proiecte ale unor aşezări umane de diferite dimensiuni în spaţiul extraatmosferic.

Participarile din anii trecuti ale micilor fizicieni au clasat Romania in primele 3 locuri in lume, urmata de India si China. De asemenea, tinerii constanteni sunt singurii castigatori ai acestui concurs, din spatiul U.E.  

 

Pentru a veni in sprijinul acestui colectiv si a-i sustine sa-si  prezinte lucrarile la competiţiile live, Fundatia Rotary Club Constanta in parteneriat cu Sistemul O.N.U. in Romania si Filarmonica George Enescu vor aduce un aport important contribuind la strangerea  fondurilor necesare lotului de elevi. Orice altfel de donatie se poate face accesand formularul destinat sponsorizarii ce se poate descarca de la adresa http://www.rotaryclub-constanta.ro/

 

 

Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate la petul de 50 RON din reteaua magazinelor Vreau Bilet ( Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Ligia F – Pache Protopopescu nr.23, Rin Grand Hotel – raion Rent a Car, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring),  la casa de bilete a Ateneului Roman si online prin intermediul site-ului www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro