Doamnelor si Domnisoarelor, sarbatorim Ziua Femeii la Taj Restaurant!

Doamnelor si Domnisoarelor.. si atat! Va dedicam ziua de 8 Martie, pentru ca sarbatorim la Taj   Restaurant Ziua Femeii! V-am pregatit o seara speciala, plina de surprize, flori, muzica intr-o atmosfera deosebita!

Din câte metafore şi simboluri a inspirat poeţilor femeia, răspândită în om ca o mireasmă-ntr-o pădure, cum zicea Tudor Arghezi, din câte aforisme, proverbe şi maxime au ţesut în jurul ei minţile înţelepţilor, din câte versuri şi romane s-au scris pentru a o defini, parcă nimic nu s-ar potrivi, acum şi aici, mai mult decât atributele: mamă, iubită, soţie, soră, tovarăşă de muncă şi de viaţă.

Se spune ca Ziua Mamei isi are originile in Grecia Antica, in festivalul dedicat mamei tuturor zeilor si zeitelor din Olimp, Rhea, zeita pamantului. Deasemenea, in Roma, sarbatoarea era cunoscuta sub denumirea de Hilaria si tinea 3 zile (15 – 18 martie), fiind dedicata aceleiasi mame a tuturor zeilor, cunoscuta insa sub numele de Cybele.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in urma cu trei ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 07448 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro