DN1, KM 19.3: KM ZERO AL BUNULUI GUST

BRAVA de bun gust!

La început de săptămână, aşa cum v-am obişnuit, am revenit la km 19.3, de pe DN1, de unde aducem noi precizări: O importantă grupare de persoane asociate legal în vederea producerii de bun gust şi senzaţii plăcute a fost semnalată în zona Corbeanca. Sursele noastre, care doresc să-şi păstreze încă anonimatul, afirmă că printre membrii grupării s-ar afla enologi, somelieri, barista, patiseri, barmani, concierge şi nutriţionişti, având în frunte „Chefi” daţi în urmărire generală pe TV în Franţa, Italia, Austria, Elveţia, Israel, Anglia, Brazilia şi Statele Unite!

 

Indiferent dacă vorbim despre emisiuni cu profil, jurnale de ştiri sau programe de divertisment, majoritatea producţiilor tv îmbracă o formă elodiană şi, sub eticheta „SENZAȚIONAL”, au pornit în goana după audienţă. Scopul televiziunii de a informa, a educa şi a destinde s-a denaturat. Calitatea informaţiei a scăzut în favoarea scandalului ieftin, care vinde. În paralel s-a înfiripat nevoia românului de a avea din nou televiziune de calitate, televiziune de bun gust. Şi la propriu, şi la figurat, aşa a apărut BRAVA. Prima televiziune eno-gastronomică din Europa de Est, care te scapă de sindromul fricii de bucătărie!

Atât de aÅŸteptată în casele ÅŸi la mesele românilor, BRAVA este liantul dintre educaÅ£ie, gastronomie ÅŸi artă, necunoscători ÅŸi profesioniÅŸti, pofticioÅŸi ÅŸi experÅ£i… ÅŸi ca meniul să fie din ce în ce mai accesibil, în loc de notă de plată… BRAVA a scos informaÅ£ia, sfatul, ideea, profesionistul ÅŸi mai ales bunul gust, în stradă.

Pentru a vedea despre ce este vorba, toţi participanţii la traficul de pe DN1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti, ar trebui să micşoreze viteza şi să mărească atenţia către partea stângă a carosabilului, unde a fost instalat un “televizor gigant”. Principalii vizaţi, afirmă aceleaşi surse brave, sunt dependenţii de bun gust, consumatorii de “droguri” gastro şi eno. Numele de cod al campaniei ar fi „Români, vi se (pre)găteşte ceva!”, dar reprezentanţii Dispeceratului de Monitorizare a Traficului de Bun Gust au refuzat să confirme sau să infirme informaţiile. În orice caz, vă vom ţine la curent, din moment în moment, cu evoluţia evenimentelor pe DN1, care, iată, se precipită!

Dacă nu ai drum în zonă şi nici răbdare nu mai ai, cere operatorului tău de cablu, BRAVA!

Vă dorim o săptămână plină de arome fine… ÅŸi un PaÅŸte de bun gust!

 

Atenţie! ACESTA ESTE UN COMUNICAT DE PRESĂ FĂRĂ PRETENŢIA DE A FI O ŞTIRE.