DJ JED WONG – SEARA CU IZ PARIZIAN LA LE GAGA!

Joi, 3 iunie, Le Gaga te imbie cu o atmosfera frantuzeasca si cu un invitat din Paris ce aduce cu sine stilul cochet al orasului luminilor, Dj Jed Wong!
Deja iti zboara gandul la Tour Eiffel, Moulin Rouge, champagne si o atmosfera de “bon ton”? Putin din fiecare si nu numai ti s-a pregatit pentru o seara in care vei trai “La vie en rose” alaturi de remixuri ale dj-ului francez Jed Wong.
Originile sale tunisiene, latine si chineze i-au creat o predispozitie catre culturi cat mai diversificate, astfel ca stilul lui imbina mai multe curente muzicale, de la cele new wave pana la cele electro funk.
Cunoscut atat in Paris, Saint Tropez, cat si in alte mari orase ale lumii, Jed Wong este atat producator cat si dj de mare succes, mixand inca din perioada sa de debut in locatii exclusiviste de pe Champs Elysees.
Et voila! El este cel care te va binedispune pe 3 iunie la Le Gaga.
Fa-te comod si bucura-te de o seara de vara relaxanta! De restul ne ocupam noi. Si nu vei regreta nicio clipa alegerea facuta…parole!

Rsvp : 0727 534 242

www.legaga.ro
office@legaga.ro

Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro
Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Donna, Universal Turism.

Raluca Gheorghe
PR LE GAGA