Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

In perioada februarie – mai 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor.

Cum ajunge un manager de vanzari sa influenteze echipa astfel incat aceasta sa obtina rezultatele dorite de catre companie? Care este succesul si mai ales, care sunt acele abilitati care plaseaza managerul de vanzari intr-o pozitie cheie in companie?

O noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor CODECS ofera raspunsuri si un ansamblu integrat de cunostinte de ordin managerial care sa aduca performanta managerului si echipei sale de vanzari.

Programul dezvolta abilitati si cunostinte relevante pentru managerii de vanzari astfel incat acestia sa se implice activ in stabilirea, directionarea si coordonarea proceselor de dezvoltare a portofoliului activitatilor de vanzari pentru produsele si serviciile organizatiei.

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Acesta este organizat astfel incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Pentru vizualizarea calendarului de curs Click aici.

CE VETI OBTINE PARCURGAND ACEST PROGRAM?

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager de operatiuni, astfel incat fiecare participant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proceselor din organizatie;
o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de DIRECTOR DE VANZARI (cod COR 112018)) – in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.

Pentru inscrieri si informatii despre programe,  un consultant CODECS iti sta la dispozitie la sediul din Str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau prin e-mail: training@codecs.ro.