Dione Lifetrends organizeaza Face Contest 2012 in Romania

Concursul BREO Face Contest 2012, o sansa de-a devenii un model profesionist!

Dupa ce-au cucerit nu numai Regatul Unit dar si inima vedetelor de la Hollywood, produsele celebrei marci britanice BREO au intrat oficial pe piata din Romania la sfarsitul anului trecut prin intermediul companiei lifestyle Dione Lifetrends, importator exclusiv al marcii. Dupa lansarea cu succes in magazinele Intersport, Hervis Sport si la bordul avioanelor Blue Air, Breo vrea sa-si consolideze pozitia prin activitati marketing care sa evidentieze imaginea si valorile marcii.

Incepand cu Ziua Femeii de 8 martie si pana la sfarsitul lunii aprilie, Dione Lifetrends lanseaza concursul BREO FACE CONTEST 2012, eveniment in cadrul caruia sunt cautate femei carora le plac provocarile in viata de zi cu zi, cu o personalitate puternica, inovatoare si cu still care vor reprezenta marca Breo in Romania in timpul sezonului de vara si toamna 2012. Inscrierea si conditiile de participare le veti gasi pe site-ul oficial www.dione.ro, la rubrica Breo Face Contest.

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor de sex feminin, cu varste cuprinse intre 16 si 40 de ani, o inaltime medie de cel putin 1.65 m si cu talia maxima 38. Participantele vor trebui sa trimita trei poze, inclusiv doua portrete si o fotografie full corp si vor trebui sa raspunda corect la doua intrebari: ce substanta cu efecte benefice asupra sanatatii contin ceasurile Breo in bratarile lor si in cate culori e disponibil noul model Breo Roam Elite.

La sfarsitul lunii aprilie, fotografiile vor fi publicate pe site, iar vizitatorii vor avea 20 de zile la dispozitie pentru a vota online pentru modelul lor favorit. Printre participantii la voturi, Dione Lifetrends va trage la sorti 10 vouchere cadou pentru produse Breo in shopul online in valoare de 100 RON fiecare.

Sase dintre candidate care vor obtine cel mai mare numar de voturi vor participa in finala, unde un juriu va alege modelul reprezentativ Breo Face 2012. Castigatoarea competitiei va obtine premii in valoare totala de 3000 RON, un fotoshooting profesional, va reprezenta produsele Breo prin publicatii si afisuri, pe site-uri si va fi promovata in lumea modei. MULT SUCCES !

Breo e brandul ^vedeta* care a devenit intr-un timp record o marca de renume mondial, o marca de cult, cool si trendy. Debutul official a fost in 2008, cand Breo a castigat titlul Good Design Award pentru designul inteligent si practic precum si pentru calitatea ceasului Breo Roam Watch. De atunci produsele lifestyle ale companiei au cucerit pietele mondiale. In peste 40 de tari au fost vandute peste 4.5 milioane de ceasuri, casti audio, ochelari de soare, esarfe si alte accesorii la moda.

Rusu Beatrice, manager general Dione Lifetrends :
Dione Lifetrends s-a nascut din pasiunea pentru ceea ce e frumos si din dorinta de a darui ceva deosebit celor din jurul nostru. Alegerea produselor noastre se face cu ochiul, cu inima si cu sufletul. Pentru noi este important sa ne bucuram de ceea ce putem da mai departe, sa ne fie noua drag si sa simtim ca apartinem acelei familii, a marcii respective.

Cu Breo a fost dragoste la prima vedere, de aceea ne-am dorit inca de la inceput sa putem fi *ambasadorii* acestei marci in Romania. Si ceea ce a inceput ca un vis a continuat si in realitate: de la sfarsitul anului 2011, am reusit sa preluam importul si distributia oficiala a marcii pe piata romaneasca, reusind sa recrutam parteneri retail de renume national.

Prin intermediul acestui concurs, noi vrem sa dam o imagine a produselor, un zambet care sa ne umple sufletele de bucurie. Noi asteptam ca toate zambetele frumoase si expresive ale Romaniei sa se inscrie pe site-ul www.dione.ro .

Breo FACE CONTEST 2012 !