Din 13 octombrie 2011 GstarCAD MC pote rula pe iPad, iTouch si iPhone

Beijing, China: 13 Octombrie 2011 – GstarCAD, un lider al furnizorilor din industria de software 2D/3D livrat pe piata recent GstarCAD MC 1.1 pentru Apple iPad, iPhone si iTouch, la numai 3 saptamani de la livrarea pe piataa ultimei versiuni GstarCAD MC 1,0 pentru iPad.

Transferabilitateamai buna aiPhone-uluisi functiileputernicede comunicareale acestuia permit utilizatorilor sa accesezedeseneprin GstarCADMCin ocazii din cele mai diverse,oferind mai mult confortsi flexibilitate suplimentara.

In afara de aceasta, unele functiipractice,cum ar fi afisarea pe tot ecranul (full-screen) si personalizareainterfetei grafice(GUI)sunt plusuri care au plecat de la GstarCADMC1.0.

Setarea GUI la GstarCAD MC 1.1 permite utilizatorilor sa personalizeze interfata cu utilizatorul modificand culoarea de fundal, marimea si locatia amplificatorului de imagine (Lupei), numarul maxim de entitati selectate, pentru a se mula cat mai bine pe obiceiurileproprii de operare. Setarile pot sa fie salvate si rechemate (recall) eliminand efortul unor actiuni repetitive. Pe de alta parte, imbunatatirea performantei este un alt punct tare al GstarCAD MC 1.1.

GstarCAD MC 1.1 mosteneste functiile puternice ale GstarCAD MC 1.0 si le face mai performante. Imbunatatirile asigura executarea mai rapida si cu un plus de finete a operatiunilorcomandate prin actiunile degetului, in comparatie cu alte aplicatii.

Detalii pe: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=162&id_cat=12

Pe www.gstarcad.ro gasiti intotdeauna ultimele versiuni GstarCAD.