Dictatura femeilor la Estetika&Wellness 2011

Revista Les Nouvelles Esthetiques instaureaza Dictatura Femeilor in Saptamana Frumusetii, intre 3 si 6 martie, la Sala Palatului, Bucuresti, la cel mai important eveniment dedicat frumusetii: expozitia Estetika&Wellness 2011. 

Dna Carmen Okabe, publisher Les Nouvelles Esthetiques, va deschide in mod oficial cea de-a VIII-a editie a Congresului International de Estetica Aplicata LNE, joi, 3 martie, ora 12.00. 

Prima vedeta care si-a anuntat prezenta este Valentina Pelinel, imaginea din acest an a Estetika&Wellness, prima vedeta din Romania care a onorat coperta revistei Les Nouvelles Esthetiques. Mesajul Valentinei pentru toate femeile: „frumusetea reala este cea naturala. Restul sunt adaosuri ocazionale.”  

Tema Estetika&Wellness din acest an este Femeia Viitorului. Concursurile care se vor desfasura pe parcursul celor 4 zile au ca teme: Bodypainting – Super-eroi, Nail Art – Pictura futuristica, Makeup – Femeia Viitorului, Cut&Colour – Technosensibility, Coafura -Vis si realitate. 

Cu aceeasi ocazie, in cadrul deschiderii oficiale de joi, 3 martie, ora 12.00, se lanseaza cartea „Ia-ti portia de sanatate” a lui Mihai Dragomir, antrenor de fitness cu o reputatie remarcabila in Romania si in strainatate. Cartea lui Mihai Dragomir este un indemn adresat tuturor celor care doresc sa-si schimbe viata intr-una mai sanatoasa, indiferent de varsta, sex, preocupari. CRBL si Bobby Voicu vor povesti cum a functionat pentru ei programul CardioMix, primul si singurul concept de fitness anti-aging din Romania creat de Mihai Dragomir. 

Vor fi prezenti: Florentina Opris, una dintre primele vedete care a sustinut sportul si alimentatia echilibrata, Cori Gramescu, antrenoare fitness la GetFit si recent la emisiunea Marele Castigator, Ciprian Sora, luptator K1 si Valeria Racila van Groningen, fosta campioana olimpica la canotaj, Presedinte al Asociatiei Bucharest Running Club, reprezentanti ai showbiz-ului autohton: Ozana Barabancea, cantareata de opera, recunoscuta în lume pentru show-urile de jazz, Adriana Antoni, recent intoarsa dintr-un turneu in Australia, Roxana Iliescu, prezentatoarea rubricii mondene din cadrul emisiunii 6! Vine Presa!, de la B1 TV, Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman si Carmen Negoita, general manager Body Art Wellness Club.  

Din strainatate vor participa dl. Marco Piccinin, makeup artist international si consultant de imagine, care a realizat imaginea pentru companii ca Lavazza, De Agostini si Ferrarelle si a colaborat la show-uri Wella, Indola, Lisap, Revlon, L’Oreal si cu artisti precum Bruno Biagi, Pascal, Stefano Anselmo, Diego dalla Palma, si dl. Paolo Caschera, partener renumit in managementul Spa-urilor din cele mai luxoase hoteluri din lume, fondatorul companiei Beauty&Wellness, filosofia Spa semnată Paolo Caschera avand la baza 3 concepte importante: stil, ospitalitate si competenta.        

Carmen Plesea, Crina Matei, Oana si Viorel Lis, Gazi Demirel (turcul din showbiz-ul romanesc), realizatorul Gazi Show, Daniela Sfrija, Director Brand Pilot – Nutrizzia si Bogdan Gamalet, fost prezentator RealitateaTV sunt doar o parte dintre invitatii confirmati care participa la Congresul International LNE si Estetika&Wellness, cel mai important eveniment de frumusete al anului.            

Va asteptam la Estetika&Wellness, intre 3 si 6 martie, joi-sambata 10.00-18.00, duminica 10.00-16.00, la Sala Palatului, pentru a primi in dar frumusetea.

www.LNE.ro

Contact: Carmen Okabe, Ioana Constantin

Tel.: 021.317.72.72, 0742.016.666

E-mail: pr@lne.ro

Bucuresti, Sector 3, Str. Traian nr.1, Bl.E5, Sc.2, Et.8, Apt.44