DHL îşi relansează site-ul: acum este mai simplu pentru clienţi să contacteze DHL şi să acceseze informaţiile de interes

• DHL.com – un vizual modern ÅŸi un conÅ£inut nou pentru 140 de ţări
• DHL- Brandworld.com – un nou site dedicat marcii DHL

Bucureşti, 13 mai 2010: DHL, liderul industriei de curierat şi logistică, a relansat site-ul global www.dhl.com şi site-urile locale din 140 de ţări în care DHL este prezent, inclusiv pe cel din Romania – www.dhl.ro. Noul site, mai orientat pe cerinţele utilizatorilor, va oferi un acces mai simplu către toate serviciile de logistică şi curierat. Noul DHL.com integrează toate diviziile DHL şi asigură celor peste 300.000 de vizitatori înregistraţi zilnic o cale mai uşoară către informaţiile de care au nevoie. Site-ul include, de asemenea, secţiunea de oportunităţi pentru carieră, atât la nivel local cât şi la nivel global, oferă materiale pentru cei care lucrează în media şi informaţii clare despre Grupul Deutsche Post DHL. Relansarea site-ului global şi a celor locale înseamnă 80.000 de pagini web disponibile în 40 de limbi internaţionale.

Christof Ehrhart, Executive Vice President Corporate Communications al Deutsche Post DHL a declarat: “Noul DHL.com oferă un acces uşor către toate serviciile oferite de DHL la nivel global, plasând în primul plan cerinţele clienţilor care ne vizitează online. Site-ul reprezintă un pas important în facilitarea accesului la serviciile DHL şi către cea mai potrivită persoană de contact.”

Noul site DHL.com a fost implementat şi pentru a consolida o imagine unitară a DHL, ca parte a strategiei 2015 a Grupului şi pentru a susţine valorile de marcă ale DHL care oferă soluţii proactive, implicare şi aceeaşi calitate a serviciilor oferite la nivel global. Noul site reprezintă un canal cheie de comunicare pentru activităţile de marketing şi vânzare. În 2009, DHL a înregistrat peste 110 milioane de vizitatori pe site-urile sale, iar acest indicator se află în continuă creştere.

O nouă platformă interactivă dedicată marcii DHL
Odată cu relansarea site-ului official DHL, s-a lansat şi un nou site dedicat mărcii DHL: www.DHL-brandworld.com. Site-ul permite accesul “în spatele scenei”, în lumea DHL, unul dintre liderii industriei de logistică şi curierat şi reprezintă un instrument de informare şi deopotrivă de delectare. Misiunea DHL, valorile de marcă şi poveştile de succes ale clienţilor DHL reprezintă o parte a acestui site, la fel ca şi noutăţile despre campaniile globale de marketing, parteneriatele cu Formula 1, Fashion Week, orchestra Leipzig Gewandhaus şi multe altele. DHL îi invită pe utilizatori să participle la evenimente speciale din lumea digitală, cum ar fi urmărirea experţilor în Formula 1 prin Twitter sau jocurile virtuale.

DHL Brand World reprezintă o platformă interactivă pentru ceea ce reprezintă DHL ca marcă. Wolfgang Giehl, Senior Vice President Corporate Brand Marketing al Deutsche Post DHL, a declarat: “Am intrat într-o nouă eră în comunicarea mărcii, pe lângă media clasică. Cu noul DHL Brand World, utilizatorul poate simţi pasiunea a ceea ce reprezintă marca DHL.”

Veţi afla mai multe detalii accesând www.DHL.ro şi www.DHL-brandworld.com