DEZBATERE PUBLICA CU COMUNITATEA – 4 APRILIE 2015

logo CRCS_media“AVEM NEVOIE DE APĂ, APA ARE NEVOIE DE NOI. IMPLICĂ-TE!”

Centrul de Consultanţă Ecologică Galaţi (CCEG), în parteneriat cu Clubul de Ciclism Galaţi, organizează o dezbatere publică privind problemele importante de gospodărire a apelor în Bazinul Hidrografic Prut în paralel, cu evenimentul sportiv „Gârboavele XC 2015”.

Evenimentul are loc sâmbată, 4 aprilie, începând cu ora 11:00 la Complex Stejarul, din Pădurea Gârboavele şi se circumscrie activităţilor planificate în proiectul „Râuri Curate-Mare Curată” finanţat prin Programul Operaţional pentru Marea Neagră 2007-2013.
La dezbatere participă studenţi, cadre didactice, cât şi reprezentanţi ai comunităţilor locale din Bazinul Hidrografic Prut-Bârlad.
Dezbaterea îşi propune să atingă următoarele subiecte:
• provocări privind Directiva Cadru Apa, cu accent pe implementarea celui de al doilea Plan de Management al Spaţiului Hidrografic Prut-Bârlad, 2016-2020: probleme importante, starea de calitate a apelor;
• zonele protejate din judeţul Galaţi;
• exemple de bune practici în gospodărirea apelor;
• idei de proiecte viitoare.
Vă aşteptăm sâmbătă 4 aprilie, ora 11.00 la Complex Stejarul, pădurea Gârboavele, să ne bucurăm de cadrul natural, de soare, sperăm, dar şi de informaţii şi cunoştinţe.
CCEG va organiza transport pentru participanţii gălăţeni la dezbatere.

Aşteptăm confirmări la nr. Tel: 0236 499957, Mobil: 0724049139

prof. Petruta Moisi, preÅŸedinte CCEG

Luni, 30 martie, 2015, Galaţi