Detergentii bio: curat si sanatos in acelasi timp

Aici gasesti o gama larga de detergenti bioProdusele de curatare, ca detergentii, sunt nelipsite din orice gospodarie. Alegem sa folosim acest tip de produse, dorindu-ne sa ne asiguram un mediu de trai sanatos, curat.

Detergentii din comert, insa, ascund secrete mai bune imbucuratoare pentru utilizatorii lor. Acestia sunt compusi chimici, care nu prezinta in componenta lor niciun ingredient natural. Din cauza acestei compozitii in totalitate sintetica, detergentii traditionali, din comert, se dovedesc, in urma unei utilizarii indelungate, a fi daunatori sanatatii noastre.

Ingredientele periculoase ale detergentilor obisnuiti

Unul dintre ingredientele regasite in toti detergentii din comert este SLS- sodium lauryl sulfate. Acesta este un agent de spumare si prezinta riscul declansarii unor reactii alergice si poate duce chiar si la caderea parului. In urma unor studii facute, s-a aratat ca odata patruns in piele, SLS-ul incepe sa se comporte asemeni estrogenului in organism, ceea ce duce, in final, la aparitia menopauzei premature, infertilitate in cazul barbatilor si sporeste chiar si pericolul de cancer la san.

Expusi in fata unor asemenea pericole, poate este cazul sa luati in considerare alternativa mult mai benefica a detergentilor bio.

Avantajele detergentilor bio

In compozitia detergentilor bio nu intalnim niciun fel de ingrediente nocive pielii sau organismului nostru. La baza detergentilor bio nu se intalnesc fosfati, cloruri sau elemente daunatoare sanatatii si trupului uman, ceea ce face ca acestia sa fie alegerea cea mai buna!

In procesul de producere, detergentii bio nu suporta interventii de modificare genetica, lucru care se intampla in cazul produselor de curatare obisnuite.

Detergentii bio reprezinta o alternativa sanatoasa, intrucat acestia sunt obtinuti prin procese naturale, din ingrediente 100% organice. Datorita acestei compozitii garantat naturale, detergentii bio se recomanda si persoanelor cu pielea sensibila, ba chiar si in spalarea hainutelor celor mici. Ingredientele detergentilor bio fac ca acestia sa fie blanzi cu pielea noastra, ingrijind-o si protejand-o de pericolele iritatiilor, alergiilor s.a.m.d.

Nici din punct de vedere al eficientei, detergentii bio nu se lasa mai prejos. Desi sunt obtinuti numai din ingrediente naturale, detergentii bio prezinta aceleasi rezultate in spalarea hainelor, ca si in cazul produselor obisnuite de curatare.

Desi nu contin parfumuri, detergentii bio au in componenta arome extrase din uleiuri esentiale, ceea ce da hainelor tale un miros placut, fresh, de sanatate.

De unde cumpar detergenti bio

Biovoice este magazinul tau de incredere in ceea ce priveste produsele bio. Aici gasesti o gama larga de detergenti bio, dar si alt fel de produse 100% organice- produse cosmetice, scutece pentru copii s.a.m.d. Intra si tu si alege sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi tie!