Destinatii de vis pentru toamna, cu taxa de viza 0

Instalarea toamnei, odata cu alte vicisitudini politice si economice, aduce romanilor o stare de indispozitie generala. Tocmai de aceea, aceasta astenie de toamna nu poate fi combatuta decat prin destinatii de vis, care sa readuca zilele insorite de vara, la un pret bun prin intermediul ofertelor de nerefuzat. Turoperatorii se bat in destinatii cat mai atractive pentru turisti si in pachete de vacanta cat mai complexe. Cea mai noua promotie : taxa de viza 0.

Frigul si ploile lunii septembrie devin un prilej bun pentru agentiile de turism si turoperatori in a-si prezenta pachetele turistice din zonele calduroase, prin evidentierea ofertelor speciale pentru luna in curs.
In aceasta perioada, turistii sunt targetati de obicei atat cu oferte turistice last minute, dar si cu noile pachete regasite in destinatiile de iarna, prin sistemul early booking: ,, Septembrie este o luna prielnica pentru turisti. Agentiile de turism si turoperatorii propun romanilor pachete turistice din catalogul de vara dar si din noul catalog de iarna pentru 2010. Preturile sunt diverse, dar cel mai important, accesibile, deoarece sezonul imbina ofertele last-minute cu cele de early-booking. Best Reisen se concentreaza in acest moment pe ofertele last minute din catalogul de vara, plusand preturile accesibile cu oferte variate si avantajoase pentru turisti. Spre exemplu, pentru ofertele valabile incepand cu 21 septembrie, pe destinatia Egipt – Sharm el Sheikh, taxele de viza sunt gratuite pentru toti turistii care contracteaza pachetul de vacanta prin intermediul nostru’’, declara Tamas Emoke, marketing & sales manager Best Reisen Romania.

Trecerea de la un anotimp la altul aduce schimbarea si in cadrul serviciilor propuse de turoperatori. Ofertele din catalogul de vara se regasesc la preturi reduse, iar cele din noul catalog de iarna aduc prospespetimea si caldura turistilor. Astfel, luna septembrie reprezinta un real avantaj pentru cei care doresc sa achizitioneze un sejur exotic. Spre exemplu, marketing & sales manager-ul  – Best Reisen Romania, declara ca ,, Pentru aceasta perioada, Egipul reprezinta o destinatie  exotica de exceptie, deoarece temperaturile sunt excelente, iar preturile pentru un sejur sunt destul de reduse prin ofertele last-minute. Spre exemplu, un sejur de 8 zile in Egipt, Sharm el Sheikh, Perla Marii Rosii, zbor charter din Bucuresti, la un hotel de 4**** demipensiune,  incepe de la 441 euro, incluzand biletul de avion, transferuri , cazare si masa conform ofertei, asistenta si ghid de turism in limba romana dar si taxa de aeroport, rezervare si service. Mai mult, pentru un sejur la un hotel de 4**** in regim all inclusive, preturile incep de la 571 euro, cu toate taxele enumerate anterior, incluse in pret si zbor din Bucuresti”.

Intrarea in noul anotimp are beneficiile sale. Dintre acestea mentionam oportunitatile pe care turoperatorii si agentiile de turism le ofera atat celor care n-au apucat sa-si ia un concediu in aceasta vara, prin pachetele de oferte last-minute dar si celor care deja se gandesc unde evadeze in aceasta iarna, prin ofertele early-booking.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Turcia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008,  deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 14 ani pe piata turistica europeana si de 5 ani in industria de turism din tara noastra.