Despre tavanele false

Tot mai multi romani se orienteaza catre tavanele extensibile de la VIPcasa ele avand o multime de avantaje. Un astfel de tavan este o alegere optima, el avand o serie de avantaje si potrivindu-se perfect cu orice incapere, adaptandu-se usor la design-ul interior al acestei incaperi. Datorita acestor motive, din ce in ce mai multe persoane si firme se orienteaza catre un astfel de tavan.

Principalele avantaje

Un tavan fals ofera o multime de avantaje. In primul rand, el va pune la dispozitie posibilitati nelimitate pentru diverse concepte de design, de aceea veti constata ca veti putea sa va bucurati de niste concepte 3D de o calitate foarte buna. Se vor putea realiza diverse forme geometrice pe baza carcaselor pregatite in prealabil si veti putea sa va orientati catre diverse forme concave, convexe sau chiar valuri.

Un avantaj al tavanului extensibil este ca el nu se va fisura sau denivela in timp, de asemenea, nu va avea nevoie de nici un fel de intretinere. Singura recomandare de care ar trebui sa tineti cont este ca odata la 2-3 ani sa stergeti tavanul cu o laveta umeda si sa il spalati cu o solutie de spalat geamuri atunci cand situatia se va impune.

Nu veti mai avea nici un fel de problema cu inundatia provocata de vecini, daca va veti orienta catre un astfel de tavan fals. In cazul in care aveti de-a face cu o situatie nefericita, vecinii avand parte de inundatie, tavanul extensibil fals va putea acumula pana la 100 de litri de apa pe metrul patrat. Ulterior, tavanul fals se va declipsa si se va evacua o parte din apa acumulata, urmand ca mai tarziu sa se monteze la loc. Se vor evita astfel pagubele care ar putea aparea in urma inundatiei cum ar fi umflarea parchetului sau defectarea electrocasnicelor.

Tavane extensibile

Alte avantaje

Trebuie sa mai stiti ca aceste tavane false se vor monta intr-un timp foarte scurt. O camera de 20 m.p. se va executa intr-o jumatate de zi. Un apartament cu doua camere se va executa intr-o singura zi, fara nici un fel de problema. Veti avea la dispozitie o gama variata de culori dintre care sa alegeti, astfel incat sa fiti siguri ca tavanul fals se va potrivi cu incaperea in care va fi instalat. VIPcasa va pune la dispozitie peste 150 de culori dintre care sa alegeti, ele potrivindu-se cu culoarea peretilor, a mobilei, dar si a pardoselii din locuinta voastra. Veti vedea ca nu va va fi greu sa alegeti culoarea voastra preferata care se va potrivi incaperii in care va fi instalat un tavan fals.

Daca va doriti sa imprimati o imagine, trebuie sa stiti ca acest lucru este posibil, tavanele extensibile oferindu-va o astfel de posibilitate, deoarece se va putea aplica orice tip de imagine foto care poate fi aleasa de pe site-ul VIPcasa. De asemenea, veti putea aplica si orice alta imagine doriti pe tavanele extensibile, alegand o poza de pe un site specializat care comercializeaza astfel de fotografii profesioniste.