Despre bazele de machiaj

Inainte de a intra in lista cu acele sfaturi de machiaj de baza, trebuie sa invatati cum sa va pregatiti fata, chiar si atunci cand intentionati sa purtati un machiaj simplu. O rutina pre-machiaj nu este altceva decat regimul simplu de curatare-hidratare obisnuit pentru a va curata fata de excesul de uleiuri, precum si pentru a omentine hidratat, astfel incat machiajul sa se aseze corect si uniform pe pielea dvs. 

Cum se face machiajul de baza: sfaturi si trucuri pentru incepatori 

Sfat de machiaj de baza nr. 1: Incepeti cu un primer de fata sau o baza ma machiaj 

Un primer stabileste baza machiajului, oferindu-i un aspect neted si chiar il face sa dureze mult timp. Puteti cumpara un primer de fata potrivit pentru tipul dvs. de piele, sau puteti folosi creme BB, creme CC si creme hidratante. Acestea sunt o buna completare intre primerele de machiaj si cremele hidratante si sunt combinate si cu protectie solara! 

Sfat de baza pentru machiaj # 2. Conceal penru cercurile intunecate  

In rutinele simple de machiaj, un concealer ajuta la acoperirea cercurilor si a petelor intunecate, in timp ce in rutinele de machiaj mai complexe, cum ar fi machiajul HD si aerograf, paletele de obturare sunt utilizate pentru corectarea culorilor si mascheaza orice pete, cercuri intunecate, cusaturi si pori mari. Alegeti un concealer cu doua nuante mai usoare decat propria piele. 

Sfat de baza machiaj # 3. Aplicati Fundatia in mod uniform 

Un fond de ten uniformizeaza tonul pielii fara a face sa fie nefiresc stralucitor. Acest lucru depinde, desigur, de fondul ales de dvs. potrivit pentru tipul si tenul dvs. de piele. Pentru inceput, luati un fond de ten si aplicati-l pe fata folosind o perie. Folositi un burete pentru a amesteca fondul de ten uniform pe fata. 

baze de machiaj

Sfat de machiaj de baza # 4. Aliniati si definiti ochii 

Aplicarea eyeliner-ului este un lucru relativ simplu. Cu toate acestea, multe femei considera ca este foarte dificil sa foloseasca un eyeliner pe linia genelor. Puteti experimenta cu diferite tipuri de linii pentru a obtine efecte diferite si modele simple. De exemplu, puteti utiliza un dermatograf pentru creion pentru inceput, care ofera un efect discret, in timp ce un eyeliner lichid ar avea un finisaj mai inchis si mai clar. 

Sfat de baza machiaj # 5: Colorati buzele 

Inainte de a aplica orice machiaj pe buze, folositi o periuta de dinti veche pentru a indeparta usor pielea moarta pe si pe zona buzelor. Apoi, hidratati-va buzele folosind un balsam de buze. In cele din urma, alegeti o culoare a buzelor care va poate completa aspectul general. Puteti utiliza un balsam pentru buze pentru a crea o forma si a-ti defini buzele daca acestea sunt subtiri si inegale. 

Pentru mai multe informatii despre machiaj intra aici!