Despre “Riscurile afacerii Lyoness”

Vineri, 15 iulie 2011, incepand cu ora 11 va avea loc in cadrul Bucharest City Hotel, conferinta de presa “Riscurile afacerii Lyoness”. Evenimentul este organizat de catre Casa de avocatura Coltuc ca urmare a problemelor ridicate de membri si investitori ai afacerii Lyoness in Romania.

Pe langa informatiile referitoare la desfasurarea afacerii Lyoness, vor putea fi dezbatute si drepturile si obligatiile membrului prevazute in cadrul regulamentului intern din Romania.

Asemanator altor afaceri din Romania care au propus avantaje banesti cu un efort minim dar care s-au dovedit in final a fi “tepe”, afacerea Lyoness promite bani inapoi la fiecare cumparatura fara un efort extraordinar din partea membrilor. Sistemul este insa complex, iar dedesubturile afacerii pot ridica semne de intrebare.

Pentru ca vorbim despre “Riscurile afacerii Lyoness”, printre speakerii conferintei se numara si doua dintre persoanele care au sustinut afacerea Lyoness inca de la patrunderea ei pe piata romaneasca, in 2005, care cunosc aceste dedesubturi si care acum se confrunta cu o situatie cel putin bizara.Desi excluderile din sistem din cauza comportamentului cumparatorilor sunt la ordinea zilei, cei doi sustin ca excluderea lor din sistem nu isi are rostul.

Vineri vor putea fi descoperite in cadrul conferintei nu doar avantajele pe care le presupune afacerea Lyoness, ci si riscurile si neregulile ce pot aparea in cadrul acesteia.

Despre Lyoness

Lyoness este o societate de cumparatori independenta, care cuprinde mai multe tari si branse, interconectata printr-un Cashback Card unic in intreaga lume si prin care clientii Lyoness beneficiaza de avantajul: bani inapoi la fiecare cumparatura. Fiecare cumparatura cu Lyoness facuta la un partener comercial Lyoness aduce bani inapoi in contul dvs.

In iulie 2003 Hubert Friedl, CEO Lyoness International AG, a infiintat afacerea Lyoness in Austria. Un procentaj fix din toate cumparaturile este transferat automat catre Lyoness Child & Family Foundation, infiintata in mai 2008, al carei motto „Prin formare – sustinem viata” ajuta oamenii nevoiasi in a avea sanse mai bune in viata.

Despre C.A.Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.