Desktop-ul tau are de astazi o solutie… Virtualizeaza!

Joi, 23 septembrie, ora 09:00, compania nationala Quartz Matrix, singurul partener Enterprise VMware din Moldova, si liderul global in solutii de virtualizare VMware sustin seminarul dedicat ”Solutii de virtualizare desktop!”.

In cadrul seminarului cu tema “Virtualizeaza!”, expertii in domeniul virtualizarii vor arata cum solutia VMware View 4.5 ajuta utilizatorii finali sa gestioneze centralizat toate desktop-urile din centrul de date si sa reduca costurile totale ale puterii de calcul a desktop-urilor cu pana la 50%, prin “eliminarea infrastructurii IT”. Seminarul se adreseaza companiilor si institutiilor orientate spre reducerea costurilor, securitatea si eficienta administrarii IT.

Pentru a oferi publicului larg toate informatiile si pasii necesari virtualizarii unei infrastructuri IT, Quartz Matrix lanseaza cu aceasta ocazie primul site dedicat solutiilor de virtualizare www.virtualizare.ro. Atractivitatea acestui site o constituie blogul integrat, prin care vizitatorii pot schimba pareri cu specialistii comunitatii de virtualizare.

Seminarul ”Solutii de virtualizare desktop – Virtualizeaza!” va avea loc pe 23 septembrie 2010, ora 09:00, la sediul Quartz Matrix, B-dul Carol I, nr.5, Iasi.

Virtualizeaza ACUM!

Despre virtualizare

Virtualizarea este tehnologia inovativa de transformare a resurselor hardware in software si o tendinta globala in mediul de business. Solutiile VMware sunt implementate in toate firmele din Fortune Global 100 si in 97% din companiile Fortune 1000. Conform estimarilor actuale, 5% din toate serverele din lume vor fi virtualizate pana in 2011, aceasta tendinta a pietei fiind prezenta si in Romania.

Despre Quartz Matrix

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 16 ani, aduce valoare reala colaboratorilor sai prin servicii consultative, suport tehnic acreditat si portofoliul de solutii pentru reducerea costurilor. Incepand cu 10 iunie 2009, Quartz Matrix a devenit singurul partener oficial Enterprise VMware din regiunea Moldova, furnizand cu succes solutiile de virtualizare la un nivel inalt de competenta.