Design Build fundatie

Nu poti incepe constructia unei fundatii fara proiecte si calcule preliminare.?Mai exact, fara design build fundatie rezultatul va fi dezastruos.?Constructia chiar si a unei structuri simple incepe intotdeauna cu proiectul sau, pe baza caruia va fi realizata constructia.?Daca vorbim despre casa, atunci este necesar sa dezvoltam nu unul, ci mai multe proiecte, inclusiv fundatia casei. 

De ce este nevoie de Design Build fundatie? 

Fundatiile pot fi diferite – placa, banda, piloti, coloane.?Fiecare tip de fundatie are propriile sale caracteristici, avantaje si dezavantaje, domeniul de aplicare.?In consecinta, proiectarea fundatiilor pe piloti forati va diferi in proiectare, de exemplu, de fundatia pe piloti cu surub. Proiectul este compilat in mai multe scopuri.?In primul rand, este necesar sa alegi tipul de fundatie adecvat pentru locuinta.?Alegerea se face tinand cont de tipul de cladire, numarul de etaje, materialele din care vor fi construiti peretii, podelele, acoperisul.?In plus, sunt luate in considerare peisajul sitului, tipul de sol, cercetari geologice.  

Mai mult decat atat, comandarea unui design build fundatie de la Terratest Romania iti va permite sa afli cantitatea de materiale necesare si sa achizitionezi exact cantitatea necesara de materiale, precum si calcularea timpului necesar pentru construire, ceea ce reduce costurile de constructie.?Prin urmare, chiar daca ti se pare ca un proiect de Design Build fundatie este scump, aceste costuri sunt pe deplin justificate si se platesc singure pe parcursul lucrarilor de constructie.?Economiile la materialele, daca designul este competent, sunt de pana la 40% din bugetul alocat pentru constructia fundatiei. Si, desigur, un proiect Design Build fundatie iti va permite sa calculezi cu exactitate sarcina maxima pe fundatie, si, prin urmare, sa fie construita o fundatie cu adevarat fiabila pentru casa. Asa cum am mentionat, in constructii sunt utilizate diferite tipuri de fundatii, iar proiectarea fiecareia dintre ele are propriile sale caracteristici. 

Design Build fundatie banda 

Fundatia cu banda este adesea folosita in constructii cu un nivel scazut.?Fundatiile de banda sunt superficiale, potrivite pentru constructia cladirilor si structurilor pe soluri uscate, neporoase.?Avantajele fundatiei cu banda includ distributia incarcaturilor de-a lungul perimetrului cladirii proiectate. Proiectul de Design Build fundatie pentru o fundatie cu banda incepe cu determinarea adancimii benzii.?Aceste caracteristici depind de dimensiunile casei si de caracteristicile solului si ale bazei de rulment.? Latimea benzii trebuie sa fie cel putin egala cu latimea peretilor de sustinere a casei, dar se calculeaza din sarcina structurilor si a sarcinii utile.?La aceasta se adauga intotdeauna greutatea mobilierului, a echipamentelor, adica tot ceea ce va fi in cladire. 

Design Build fundatie din placi 

Fundatiile cu placi sunt realizate din beton armat monolit, cu o suprafata egala cu suprafata cladirii proiectate.?Proiectarea fundatiilor din placi consta, de asemenea, din calcule care iau in considerare mai multe caracteristici importante.