Descopera si tu noua gama de lenjerii de pat 1+1 gratis

Nu rata super oferta la lenjerii de pat 1+1 gratis in care ai 2 modele de asternuturi la alegere la un super pret! Toamna aceasta este despre schimbare, iar schimbarea incepe de acasa.

Nu rata super oferta la lenjerii de pat 1+1 gratis!

Exista multe motive pentru care trebuie sa iti achizitionezi si tu lenjerii de pat 1+1 gratis, dar mai presus de toate aceste motive, un lucru este clar, asemenea calitatea mai rar gasesti. Modelele care intra in aceasta promotie sunt unice pe piata si astfel te vor face si pe tine sa te simti la fel.

lenjerii de pat 1+1 gratis

Croiala este realizata cu materiale de cea mai buna calitate si sunt concepute de cele mai pricepute maini. Tot procesul are loc in localitatea Pucioasa, de unde provin si cei mai renumiti profesionisti din acest domeniu. Pucioasa s-a remarcat pe aceasta piata inca de dinainte de caderea comunismului cand Romania era unul dintre cei mai mari si importanti producatori de textile. Se exportau peste mii de exemplare de asternuturi, haine, accesorii si multe altele. Treptat, strainii au inceput sa aprecieze tot mai mult produsele romanesti si raportul de calitate-pret inedit.

Si tot de atunci si aceasta oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis a inceput sa prinda puteri atat printre romani, cat si printre straini. De ce sa te bucuri doar de o lenjerie cand poti sa beneficiezi de doua lenjerii la un pret avantajos? In plus, la aceasta oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis intra lenjerii calitative, frumoase si apreciate de peste tot.

Bucura-te de lenjerii calitative care se curata usor

Asternuturile din aceasta oferta sunt confectionate din bumbac satinat de cea mai buna calitate. Fibrele care intra in alcatuirea acestor lenjerii de pat 1+1 sunt produse atat in Romania, cat si in afara. Bumbacul satinat este combinatia cea mai apreciata cand vina vorba de lenjerii deaorece tocmai aceasta combinatie dintre bumbac si satin fac ca astrnuturile sa fie moi si fine in acelasi timp.

Vei remarca ca totodata acestea isi vor pastra finetea chiar si dupa spalare pentru ca detergentii nu afecteaza textura. Desigur, depinde si ce fel de detergenti se utilizeaza. Pe fiecare lenjerie exista o eticheta care contine specificatii date de specialisti tocmai pentru ca durata lenjeriei sa fie una indelungata.

Printre principalele indicatii se numara temperatura din momentul spalarii care nu trebuie sa fie mai mare de 30 de grade Celsius. De asemenea, este exclusa utilizarea clorului sub orice forma. Pentru a evita neplacerile produse de acestea, incerca sa inlocuiesti clorul cu alte produse care fac acelasi lucru.