Descopera omul potrivit la locul potrivit !

Investeste in oameni !

Fondul Social European

 

“Descopera omul potrivit la locul potrivit !”

 

Institutul pentru Politici Sociale, in parteneriat cu Asociatia Glasul Romilor Pro-Europa, Parohia Reformata Bistrita, Fundatia Solidaritate si Speranta, Asociatia Vasiliada, Asociatia Pro Tinerete Alba Iulia, Fundatia Filantropia Timisoara si Asociatia Partida Romilor “PRO-EUROPA”, anunta lansarea campaniei “Descopera omul potrivit la locul potrivit”, o campanie pentru egalitatea de sanse pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati.

Campania se desfasoara in municipiul Bucuresti si in judetele Teleorman, Bistrita-Nasaud, Iasi, Dolj, Alba, Timis si Buzau in perioada iunie – august 2011 si urmareste promovarea si diseminarea de informatii in cadrul potentialilor angajatori in ceea ce priveste dezvoltarea unor noi locuri de munca protejate in intreprinderi si promovarea diferitelor forme alternative si flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilitati.

Proiectul „Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.2. „Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”. (www.politicisociale.ro)

 

Persoana de contact:

Nicolae Serban

Tel.: 0757.115.357

E-mail: office@politicisociale.ro

Web.: www.politicisociale.ro