Descopera Noul Touareg Style de la Scorpion

Noul Touareg Style iti ofera un plus de confort si beneficii. Editia limitata Touareg Style este disponibila de la 40.613 euro fara TVA si pe langa multiplele dotari standard include si:

Sistem de navigatie “RNS 850”
Cu sistemul inovativ de navigatie “RNS 850″ vi se deschid toate drumurile. Alături de hard-disk-ul integrat de 60-GB pentru memorarea datelor de navigaÅ£ie ÅŸi cei 18 GB pentru muzică în format MP3, MP4 ÅŸi WMA, dispune de două cititoare de card SDHC, fiecare pentru câte 32 GB, de unitate DVD, precum ÅŸi de display color TFT în format 16:9 ÅŸi cu mod 3-D prin intermediul 3-D City Model. Astfel distracÅ£ia este asigurată chiar ÅŸi atunci când maÅŸina nu rulează.

Faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica si instalatie spalare faruri.
Veti beneficia de un plus de vizibilitate oferit cu farurile cu xenon cu funcţie Cornering şi remarcabilele lumini de drum permanent cu LED.

Motorizare eficienta ce iti ofera dinamica si consum redus de carburant.
Noul Touareg Style este echipat cu motorul V6 TDI cu BlueMotion Technology ce produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tracÅ£iune integrală permanentă”4MOTION”, înfruntă orice teren. Prima cutie automată de viteze cu 8 trepte ÅŸi cu Tiptronic, precum ÅŸi inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de frânare, asigură un consum deosebit de redus de carburant, în colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultimă generaÅ£ie BlueMotion.

Pachet de design.
Pachetul de design “Chrome & Style” pune accente strălucitoare: Cu Å£evi de eÅŸapament cromate ÅŸi dreptunghiulare. Cu ornamente cromate la parguri ÅŸi la geamurile laterale. ProtecÅ£ie cromată pe marginea portbagajului pentru încărcarea bagajelor. Prag interior cromat la uÅŸi. Ramă ÅŸi lamele cromate la gurile de aerisire.

Cutie automata de viteze cu 8 trepte.
Touareg va schimba de acum treptele de viteză cu ajutorul nou dezvoltatei cutii automate de viteze cu 8 trepte. Treptele şapte şi opt sunt reglate ca Overdrive economic. Treapta a opta reduce rotaţiile cu 34% comparativ cu treapta a şasea. Sistemul dinamic de transmisie adaptează punctele de schimbare a treptelor în funcţie de stilul Dumneavoastră individual de condus. Mulţumită Tiptronic, puteţi să savuraţi simultan plăcerea de a conduce şi sportivitatea unei cutii manuale.

Pachet piele.
Noul Touareg Style va avea grija in totalitate de confortul tau. Tapiteria si elementele de interior din piele iti vor oferi un nivel superior de confort.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi