Descopera arta mozaicului…bucatica cu bucatica!

Descopera arta mozaicului in cadrul atelierului pe care ti-l propunem. Mozaicul este un procedeu tehnic in care opera de arta este constituita din mici fragmente cubice sau prismatice de materiale dure, divers colorate, fixate laolalta cu ajutorul cimentului, masticului sau altui tip de adeziv.

Tehnica mozaicului este foarte veche. A aparut in antichitatea indepartata (Mesopotamia, Creta, Egipt, Persia, Grecia), epocile romana si bizantina marcheaza momentele lui de maxima inflorire  iar spre sfarsitul Evului Mediu este practicat din ce in ce mai rar. La inceputul secolului XX curentul Art Nouveau a redescoperit mozaicul, adaptandu-l noului stil artistic.Materialele folosite sunt  marmura, piatra de rau, sticla de Murano, gresia, ceramica smaltuita. Astazi se intrebuinteaza si travertinuri colorate, placi ceramice mari, sticla groasa turnata special etc.

Atelierul nostru isi propune ca fiecare cursant, folosindu-si imaginatia, creativitatea si indemanarea,  sa realizeze trei tipuri de obiecte decorative. Vor fi  obiecte extrem de elegante si expresive ce vor decora spatiul de locuit sau  biroul,  iar  intalnirile noastre  un mijloc perfect de relaxare.

O data ca niciodata, ofera un cadou memorabil de pe www.smartexperience.ro !