Deschidere magazin Bauerfeind

Miercuri, 1 februarie 2012, ora 17:00, va avea loc deschiderea primului magazin Bauerfeind din Bucuresti, situat pe Strada Nerva Traian, Nr.16, Bl. M35, Parter.
Compania Germană Bauerfeind are o istorie de peste 80 de ani şi se situează printre firmele de vârf în domeniul ortezelor, ciorapilor compresivi si a suporturilor plantare. Aceste produse contribuie de decenii la menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii pentru o mai bună calitate a vieţii.
Succesul terapeutic al produselor Bauerfeind se datorează experienţei de peste 80 de ani în tehnologia prelucrării şi a inovării continue, datorate muncii de cercetare a medicilor şi a oamenilor de ştiinţă. Această colaborare a permis firmei să ajungă liderul mondial în aplicarea tehnologiei de măsurare digitală tridimensională şi volumetrică. Rezultatele au fost produse patentate, câştigătoare de premii şi asigurate de servicii care garantează satisfacţia clientului şi dovedeste calitatea “Made in Germany”.
Pentru mai multe informatii accesati: www.bauerfeind.ro
Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra pe adresa bucuresti@bauerfeind.ro sau la numarul de telefon: 021.322.22.28 .