Deschide barierele întâlnirilor neconvenţionale pe illegitim.ro

Vrei pe cineva nou în viaţa ta?

Cauţi o persoană matură pentru o relaţie de prietenie sau afecţiune?

Doreşti o relaţie inedită şi neconvenţională?

Vrei să ieşi din cadrul cotidian fără a pune neapărat ceva în practică?

Tânjeşti să ieşi din rutină şi să îţi cultivi cele mai secrete dorinţe?

Îţi doreşti o altfel de relaţie departe de ochii lumii?

 

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, felicitări! Începând cu 29 noiembrie 2011 îţi propunem illegitim.ro, cea mai inedită platformă de socializare care facilitează crearea de noi contacte şi aventuri. Dă frâu liber personalităţii tale şi trăieşte experienţe inedite şi neconvenţionale, într-un cadru virtual prietenos şi discret.

illegitim.ro oferă un serviciu de întâlniri original pentru toate tipurile de utilizatori – femei şi bărbati, fie singuri sau într-o relaţie, sau chiar cupluri căsătorite şi necăsătorite. Înregistrează-te gratuit şi descoperă o gamă largă de relaţii posibile: de la un simplu chat la întâlniri neaşteptate.

Denumiţi TIMIES ( TIM pentru bărbaţi şi TIMY pentru femei ), membrii illegitim.ro împărtăşesc acelaşi spirit de deschidere şi dorinţa de a comunica fără inhibiţii, a se distra şi, în cele din urmă, a se lăsa ispitiţi de o aventură fără urmări sau a construi o relaţie, durabilă, în condiţiile cele mai intime şi discrete.

 Platforma illegitim.ro a fost concepută la cea mai inaltă cotă etică şi cu respect faţă de valorile fiecărui membru. Statutul nostru de bună conduită include valori de baza cum ar fi “Safe sex” şi “Ladies` and Gentlemen`s Agreement”, iar orice abatere va duce la blocarea automată a contului. De asemenea, site-ul garantează confidenţialitatea datelor personale printr-un acces securizat si criptat.

***

Illegitim.ro, marcă înregistrată KATEXA este un site de socializare ce îşi doreşte să faciliteze relaţiile umane fără inhibiţii. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail contact@illegitim.ro.