DERRICK CARTER, K-NTO, PIFTEK, TBF @ SPACE

București, 21 februarie 2012 – Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions prezintă un super eveniment de house incendiar. Derrick Carter, main man pe scena din Chicago, se întoarce în România si va mixa in premiera in Bucuresti. Legenda beaturilor house și a wave-ului american promite un show exploziv alaturi de TBF, Piftek si K-nto în Club Space pe 10 martie, incepand cu ora 22:00.

Derrick Carter aduce pe scena house din București marca exclusivă a legendei underground – de la re-editările disco ale maestrului, piesele care l-au transformat pe Derrick într-un clasic, până la inovația personala pe care scena de pe coasta de est a Americii a numit-o boompty boomp jack. Muzica lui Derrick Carter este perfectă pentru cei care simt spiritul underground și omul Derrick este un simbol al celor care trăiesc prin muzica de calitate mai mult decât prin faima mainstream. După o serie de evenimente în toată Europa, care i-au confirmat statutul de etalon al cultului underground, Bucurestiul îl primește in premiera pentru o noapte nebună, marca Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions. O noapte care promite să îmbine show-ul unic al lui Derrick Carter cu stilul spectaculos al evenimentelor Lollipop, show-urile memorabile ale artiștilor din portofoliul Lollipop Booking și momentele incendiare de flair & mixologie marca Exquisite Bar Solutions.
Line-up-ul pentru evenimentul Derrick Carter include si show-urile excepționale ale artistilor TBF, Piftek si K-nto . Iar cei de la Exquisite Bar Solutions promit noi momente senzationale de flair și mixologie, promovate de artiștii în bartending.

Acest super eveniment are loc pe 10 martie 2012, în Club Space București, str. Academiei nr. 35-37. Accesul la eveniment se face începând cu ora 22.00, iar tariful pentru participare este de numai 30 lei pentru fete toata noaptea, iar pentru băieți este de 30 lei pana la ora 00:00 și 40 lei dupa 00:00.